Ik koop de laatste tijd weinig kleding, maar ik heb op één dag toch twee nieuwe kledingstukken gekocht: Een T-shirt van Bershka wat ik onlangs besteld heb op de webshop en een topje van Tom Tailor, wat ik via de webshop van V&D bestelde en die ik vandaag opgehaald heb. Die laatste zit ook nog een verhaal aan vast.

Onlangs verscheen de Prijzencircus folder van V&D en daar spotte ik een heel leuk rood met wit gestreept hemdje van Tom Tailor Denim. Ondanks dat ik het idee had dat dit merk een beetje kakkerige kleding verkocht, vind ik dat ze toch wel best leuke dingen hebben met een goede pasvorm. Vorig jaar september heb ik ook een leuk roestrood T-shirt gekocht met een opdruk en dat is echt één van mijn favoriete shirtjes geworden. Je kunt ‘m hieronder zien.

Rood shirt met print van Tom Taillor

Maar goed, die top uit de folder. Ik de volgende dag gelijk naar de winkel om te kijken of ze er hingen. Er hing inderdaad een rekje met gestreepte tops voor de folderprijs (€ 12), maar dat was geen rood met wit. Gevraagd aan iemand, maar die zei dat dit alles was wat ze hadden. Wel even een top gepast om te kijken welke maat ik moest hebben, als ik hem via internet zou bestellen.

Eenmaal thuis gelijk de webshop van V&D op gedoken, om tot mijn grote verbazing te constateren dat de top uit de folder er wel stond, maar óók niet in de kleur waarin hij op de folder stond. Een stukje verder stond exact dezelfde wél in rood met wit, maar voor een andere prijs.

Ik heb er zelfs over gebeld, maar er werd vaag gedaan dat zulke dingen kunnen gebeuren. Hoe dan ook vind ik het slordig. De top werd in drie of vier varianten in de folder aangeboden voor een gereduceerde prijs en uitgerekend, de enige kleur die niet is afgeprijsd, staat in de folder.

Hoe dan ook, wilde ik de top toch hebben. Shirts of top met strepen vind ik de laatste tijd leuk en ik ben natuurlijk gek op rood. Maar helaas was de rood/witte top al uitverkocht in M, dus moest ik afwachten of er nog nalevering zou komen.

Rood gestreepte Tom Tailor top

Vorige week nog eens een kijkje genomen en er stond weer één M tussen en dat was het laatste exemplaar. “Die is van mij!” dacht ik, en rekende hem even later af. Gister een mailtje gekregen dat de top gearriveerd was bij het V&D-filiaal in Gorkum en vandaag na m’n bezoekje aan de kapper gelijk even langs gewipt om ‘m op te halen.

Het shirtje van Bershka heeft niet zo’n lang verhaal. :-) Ik volg deze webshop ook via Facebook en daar worden regelmatig outfits gepost met kleding die ze verkopen. Slim! En ook ik trapte erin. Ik spotte onlangs een foto waarop een model een donkergrijs shirt droeg, wat helemaal bij mijn stijl past. Gelijk op de webshop gekeken en toen ik zag dat ie € 9.99 kostte gelijk gekocht!

Grijs shirt met print van Bershka

Dit is dus mijn nieuwe aanwinst. Hij kwam vanmorgen en ik heb ‘m aangehouden, ondanks dat het niet echt T-shirtweer is. Ik vind hem zo leuk! Sowieso ben ik dol op items met vleugeltjes en ik hou van dit soort stoere prints en het aparte detail achterop in de nek.

Ik draag hem met een strakke zwarte broek met studs op de zijkant, mijn geliefde zwarte ‘kistjes’, een lange ketting met kruis hangertje en een paar armbandjes om mijn polsen. Een zwart kanten haarbandje in m’n haar en klaar ben ik. Dat is echt mijn stijl, stoer maar ook vrouwelijk.

Wat vind jij van mijn nieuwe aankopen?