Het was al even geleden dat ik een shoplog schreef. Met als voornaamste reden dat ik over het algemeen niet zoveel koop. Wat gunstig is voor mijn portemonnee. Ik heb een tijd gehad dat ik toch wel een aantal keren per maand de stad in dook, gewoon om even te kijken of er in m’n favoriete shops nog wat leuks te halen was.

Vooral de eerste jaren dat ik hier woonde was dat best erg. Maar ja, de verleiding is ook wel erg groot als je de rest van je leven in dorpen gewoond hebt, waar geen fatsoenlijke kledingwinkel te vinden is.

Anyway, het laatste jaar, anderhalf jaar is er een verandering gaande. Zomaar opeens had ik geen zin meer om te shoppen. Ik bestelde af en toe wat bij H&M, waarvan ik het meeste weer terug stuurde, maar kocht niet echt veel kleding.

Alleen als ik iets in een folder had gezien wat ik graag wilde. Als het desbetreffende item fase twee ook doorstaan had (moet perfect zitten, leuk staan en ook binnen m’n budget passen), rekende ik het item in de meeste gevallen af. De afgelopen weken voor mijn doen redelijk wat gekocht waar ik erg blij mee ben wat ik wil laten zien.

Top met zebraprint en ritsje

Deze heb je in de Favoriete Kleding post van 18 april al voorbij zien komen. Maar omdat geen shoplog was en dit wel, plaats ik hem toch nog. In deze Weekly Snaps staat ook een foto waarop ik ‘m aan heb. Deze scoorde ik bij Vero Moda en ik was er gelijk weg van. Bij mij is de stof bij de rits overigens roze en niet zwart.

Zwart shirt met kanten schouderstuk

Op dezelfde dag dat ik de zebraprint top kocht, arriveerde ook een H&M-bestelling. Het meeste heb ik teruggestuurd, maar toch zaten er wat items tussen waar ik blij mee ben. Onder meer het shirtje met kanten schouders. Van de winter verkochten ze deze ook met lange mouwen en die heb ik ook. Aangezien dat één van mijn favoriete shirts is, wilde ik deze ook graag aan mijn garderobe toevoegen.

Zwarte broek van H&M

Een ander item wat ook overgebleven is uit de H&M-bestelling is deze skinny. Het is geen jeans, maar een broek van twill. Het leuke aan deze broek is dat er een subtiele glans in zit dat vind ik erg mooi. Zoals je op de foto kunt zien, heeft hij een hoge taille.

Zilverkleurige ringenset van H&M

Het laatste item uit de H&M-bestelling is dit setje zilverkleurige ringen. Zoals je weet hou ik van aparte en stoere sieraden en dit is helemaal mijn ding. Ze zijn een klein beetje aan de ruime kant, maar vallen nog niet van m’n vingers, dus dan is het goed.

Roze wrap-armband met studs

Een roze armbandje. Deze heb ik met korting besteld op 24HourFashionDeal. Ze hadden ‘m ook in blauw, maar die had goudkleurige studs en daar houd ik niet van. Ondanks dat ie roze is wat normaal niet een kleur is die ik kies, vond ik deze wel leuk.

De kleur is echt zoals op de foto. Ik wil soms ook wel eens wat anders dan dat eeuwige zwart en grijs en zo’n gekleurd armbandje staat best vrolijk. Sowieso ben ik ook echt een liefhebber van het combineren van armbandjes.

H&M jurkje met panterprint

Vandaag ben ik in Dordrecht wezen shoppen. De laatste keer dat ik dat deed, is een jaar geleden. Nu had ik er echt zin in om weer eens te gaan en ik ben goed geslaagd. Niet echt veel gekocht en ook niet veel geld uitgegeven (het duurste item was € 15), maar wel dingen waar ik erg blij mee ben, te beginnen met dit jurkje.

Ik vind jurkjes superleuk, maar heb er maar twee. De meeste vind ik me niet staan en zeker niet die strak zijn. Ik heb onlangs uitgevonden dat jurkjes met strak lijfje en een uitlopende rok een goed model voor mij zijn. Deze van H&M viel me gelijk op en staat leuk. Een foto waarop ik ‘m draag, zie je eind van de week in de Weekly Snaps.

Kleurrijke top met gevlochten bandjes

Ik ben er nu achter waarom ik bij H&M liever via de webshop koop dan in de winkel. Het is er zó warm en alle kleding hangt zo dicht op elkaar dat je nauwelijks iets kunt vinden. En dan heb ik het nog niet eens over de paskamers. Ik heb drie keer in de rij moeten staan! Deze top kocht ik samen met het jurkje. Lekker vrolijk en zomers!

Zwarte legging met sterren

Ik had ‘m bijna over het hoofd gezien omdat hij op een plank lag, maar wat ben ik blij dat ik deze gevonden heb bij C&A! Er lag er nog één en precies de goede maat! Het is een zwarte legging met sterren. Aangezien ik dol ben op items met sterrenprint, was dit dus helemaal in de emmer.

Grijs met zwart gestreepte asymmetrische top

Het laatste item wat ik vandaag kocht, is dit gestreepte shirt wat bij NewYorker vandaan komt. Ondanks dat ik daar vaak veel leuke dingen zie, viel het me dit keer tegen. Veel pastelkleurtjes en knalkleuren, veel shirtjes met kinderachtige prints en shorts die zó kort waren dat je tegen je kont aan kijkt als je zoiets aantrekt.

Dit shirt vind ik leuk. Soms heb je items die gelijk vertrouwd voelen als je ze aantrekt, net alsof het een shirt is dat je al hebt, bij deze had ik dat ook. Het is een wijd shirt met driekwart mouwen, gemaakt van zachte stof en asymmetrisch aan de onderkant.

Rode haarband met witte stippen

Ik zag pas iemand met een rode haarband met witte stippen en vond dat zó leuk, dat ik op eBay ben gaan zoeken of ik er één kon vinden. Nu mijn haar wat langer wordt, vind ik haarbandjes erg leuk en ook praktisch. Deze heb ik besteld en ik vind ‘m superleuk! Hij doet me denken aan foto’s uit het Rockabilly tijdperk en ik ben benieuwd hoe hij staat.

Zwart met wit gestreepte rok

Dit rokje van H&M is onderweg en ik hoop dat ie past en leuk staat. Ik heb ‘m vandaag in het echt zien hangen en hij is echt heel tof! Helaas hadden ze daar alleen nog maar hele kleine maatjes. Hij is ook van wat stevigere stof en niet van dat T-shirt materiaal.

Stoere armband met sideways cross

Dit armbandje bestelde ik op eBay en ik ben hier echt heel blij mee, ook al heb ik het nog niet. Ik was al langere tijd op zoek naar een sideways cross armbandje, maar meestal zijn ze duur en daarnaast vind ik de meeste te dun.

Ik heb wel een heel dun kettinkje, maar dunne armbandjes en ik zijn geen goeie combi, dat is zo kapot. Deze vind ik geweldig en hij was ook nog eens lekker goedkoop, nu hopen dat ie in het echt ook nog net zo leuk is!

Zilverkleurige armband met spikes

Deze komt bij dezelfde eBay verkoper vandaan en bij dit armbandje was ik ook al zo blij dat ik ‘m vond. Exact dezelfde zag ik namelijk een poosje geleden op de webshop van ASOS, maar ik bleef twijfelen of ik ‘m zou bestellen.

Ik vond de armband super, maar heb daar nog nooit iets besteld en iets houdt me dan tegen. Het armbandje uit m’n hoofd gezet, dus je kunt je wel voorstellen dat ik blij ben dat ik ‘m hier vond en nog goedkoper ook!

Zwarte Yamaha cap

Mijn tweede Yamaha-petje is een feit. Ik heb er al één, maar was al even op zoek naar een zwarte. Gezocht en gevonden, alleen duurde het even voor ik wist of het wel de goede maat voor me was.

Deze besteld voor een fractie van de prijs waarvoor je normaal Yamaha-kleding koopt. Ik ben overigens niet iemand die dagelijks met een pet op loopt, maar met fietsen is een pet fijner dan een zonnebril en zo kan ik nog eens afwisselen!

Rood shirt met lange mouwen en print

Bij C&A had ik twee items op de webshop gezien die ik wilde. Een rood poloshirt cijfers en het shirt op de foto. Alleen het poloshirt was aanwezig, maar die was wat te kort. Het andere item hadden ze niet in de winkel, dus heb ik die via de webshop besteld. Ook een soort poloshirt, maar dan zonder kraagje en met lange mouwen.

Ik hou wel van dit soort sportievere shirts, vandaar dat ik die polo ook zo leuk vond. Deze heb ik besteld en ik hoop dat dit wel een fatsoenlijke lengte is. Ik vind ‘m in elk geval erg leuk, in de eerste plaats natuurlijk al door de felle kleur rood.

Heb jij onlangs nog iets leuks gekocht?