Elke keer weer ik me voor om vaker te filmen. Je kunt tenslotte praktisch alles filmen en dat hoeft niet per definitie een evenement te zijn of in mijn geval een motorritje. Maar meestal heb ik er gewoon geen erg in, ik denk omdat fotograferen mijn eerste prioriteit is en zodra ik één van m’n camera’s in handen heb is dat ook in feite het enige waar ik aan denk.

Ergens is dat best jammer, zeker nu ik sinds een jaar een camera met HD video heb. Dat wilde ik al zo lang en dan heb ik het en film ik amper, wel raar eigenlijk. Maar goed, genoeg gelul, ik heb nu eindelijk weer eens een filmpje, van m’n katten. Qua beeld is het niet echt veel bijzonders omdat er niet echt veel gebeurt, maar weggooien vind ik zonde dus heb ik m’n best gedaan om er met muziek en wat foto’s tussendoor een leuk filmpje van te maken.

Ik heb een paar stukjes gefilmd toen mijn katten de eerste keer buiten mochten. Sinds ik boomschorsmatten heb staan en mijn terras volledig afgesloten is, mogen ze ook buiten omdat ze niet meer weg kunnen lopen.

Ze vinden het echt heerlijk, maar in het begin was het allemaal nogal onwennig en dat is ook wel te zien op het filmpje 🙂 Inmiddels zijn ze een stuk vrijer, dus misschien is het wel leuk om, zodra het tenminste nog een keer buitenzit-weer wil worden, weer een filmpje van ze te maken, dat zal vast wat leukere beelden opleveren denk ik zo.

Anyways, hier het filmpje wat ik geüpload heb. Ik heb het vorige maand al gefilmd maar dat maakt niet uit, het gaat om het idee 🙂 Het muziekje vind ik er wel heel leuk bij moet ik zeggen, dat is een sample van zo’n freesound site, daar zijn vaak leuke dingen te halen. Veel kijkplezier!