Afgelopen week was prima. Maandag boomschorsmatten geplaatst, twee dagen later m’n eerste motorritje van 2012 gemaakt, zaterdag bij de nieuwe pont wezen kijken. Eropuit geweest naar GAMMA en vandaag aan het klussen. De week ervoor was iets minder. Ik ben ziek geweest en had daarna de hele week last van buikpijn, waardoor er weinig uit m’n handen kwam.

maandag 19 maart

In de nacht van zondag op maandag werd ik ziek. Ondanks dat het om een milde griep ging en ik drie dagen later aardig opgeknapt was op buikpijn na, had ik er vooral maandag veel last van, ook toen had ik al buikpijn. Uit verveling veel met m’n iPhone liggen klieren en foto’s van van alles en nog wat gemaakt en ook deze. Vervolgens een foto van Molly die ik best mooi vind.

dinsdag 20 maart

Over mijn nieuwe rood suède jasje kon je al lezen, maar toch vond ik het leuk om ‘m hier ook te plaatsen. Ik heb m’n jasje al diverse keren gedragen en ben er superblij mee. Mijn moeder was er ook helemaal weg van en had dezelfde ook wel gewild, maar helaas waren ze inmiddels overal al uitverkocht, ook op de website.

Dit soort jasjes zijn blijkbaar mateloos populair. Vervolgens een foto van mijn mini-staartje. M’n moeder noemde het al een verfkwast en eerlijk is eerlijk, daar vertoont het zeker gelijkenissen mee. :-) Het is best praktisch!

woensdag 21 maart

Woensdag was ik aardig opgeknapt en ben ik ‘s middags bij m’n moeder geweest. Daar maakte ik deze foto van gele bloemen. Mijn moeder heeft één muur in een dieprode kleur en ik vond de bloemen daar zo mooi bij afsteken, ondanks dat ze al een beetje uitgebloeid waren.

Vervolgens een foto van m’n moeders kat Snoesje en één van mij met de Suzuki-pet van m’n moeder op m’n hoofd. De zon was nogal fel, vandaar dat ik ‘m even mocht lenen. De laatste foto maakte ik toen ik van de pont af stapte, op weg naar huis.

donderdag 22 maart

Donderdag was het tijd om Bas onder handen te nemen. Ik scheer hem twee keer per jaar. Zijn vacht blijft groeien en wordt op een gegeven moment heel dik met stugge harde haren. In de zomer is het te warm voor hem met zo’n dikke vacht.

Lief Basje

vrijdag 23 maart

Het ging nog steeds niet lekker met m’n buik en ik moest opletten met eten. Ook geen zuivelproducten, vette dingen of koolzuurhoudende dranken. Ik heb dus meest beschuitjes gegeten. Gelukkig is het uiteindelijk inderdaad vanzelf over gegaan.

Beschuitjes eten

zaterdag 24 maart

Zaterdag ging het goed met m’n buik en toen ik in de stad iemand iets over verse aardbeien hoorde roepen, was ik er als de kippen bij. De eerste van 2012! Ze waren superlekker en zoet, ik kan daar echt intens van genieten.

Bas had zijn hubertusklauwtje gebroken. Hij hing half los en ik heb hem met een speciaal tangetje los geknipt. Dat deed pijn, maar hij bleef rustig liggen, alsof hij wist dat ik het deed om hem te helpen. Een beetje zalf erop, verbandje erom en klaar.

maandag 26 maart

Maandag met de boomschorsmatten geplaatst. Er staat een rijtje beukenboompjes die door de woningbouw geplaatst zijn. Doordat de helft al dood was en het er niet netjes uitzag, wilde ik er iets voor zetten. Nu dit er staat en de tegels ook weer ontdaan zijn van groene aanslag, ga ik eens echt wat maken van mijn terras!

Nieuwe schutting

woensdag 28 maart

Woensdag met m’n moeder een motorrit richting Zaltbommel. Ondanks dat ik dat stuk al vaker heb gereden, blijf ik het leuk vinden. Elke keer zie je wat anders.

Motorrijden op de dijk

zaterdag 31 maart

Ik ging een kijkje nemen bij de nieuwe veerpont. Ik had op Twitter gezien dat ze open dag hielden en aangezien ik een vaste bezoeker van het veer ben, wilde ik wel even kijken. Ik was aangenaam verrast, het is een schitterende veertaxi met veel ruimte. Ook een vrijkaartje gekregen voor een gratis overtocht op het nieuwe traject, daar ga ik zeker gebruik van maken.

Nieuwe veerpont

zondag 1 april

Gister en vandaag ben ik bij GAMMA geweest en heb ik onder meer dit bistro-setje gekocht met korting. Ze passen ook mooi bij m’n bankje. Ondanks dat er nog weinig opvulling is, vind ik dit hoekje er nu al erg gezellig uitzien. Vandaag ben ik bezig geweest met verven en schuren, morgen weer verder en eerdaags komt m’n vader wat planten brengen.

Mijn achtertuintje