Ik ben laat vandaag, maar ik ben bezig geweest met Windows installeren en alles wat daarbij komt. Helaas lijkt het deze keer om een slechte installatie te gaan, omdat er vreemde dingen gebeuren. Desondanks heb ik weinig zin om die klus opnieuw te doen, net nu alles er zo’n beetje op staat.

Op zich heb ik afgelopen week niet veel bijzonders gedaan. Op de enige aardige dag (qua weer) ben ik in de griend in Sleeuwijk gaan wandelen, zoals je hier hebt kunnen lezen. Verder heb ik veel films gekeken en dat was het zo’n beetje.

Desondanks wel een aantal foto’s gemaakt. Ik ben sinds kort weer begonnen met het gebruiken van Instagram, maar weet nog niet of ik het wat vind. De filters zijn minder mooi dan die van Hipstamatic, maar het werkt wel handiger.

maandag 16 april

De foto’s van het wandeltochtje door de griend heb je in bovengenoemde blog al kunnen zien, dus plaats ik niet weer een foto van. Deze foto van een stel ganzen heb ik later die dag gemaakt.

Ik was met Bas een eindje gaan rijden met de fiets (hij in de fietskar) en we zijn gestopt bij een plaats waar meestal ganzen lopen, nu dus ook. Helaas hadden we niets bij ons om ze te voeren, maar ze zijn best tam. Ik vond het een leuk gezicht zo en Bas vindt eenden en ganzen ook leuk.

Ganzen bij het Paardenwater

woensdag 18 april

Wederom een foto die ik maakte tijdens het uitlaten van Bas. Het was zo’n grijze en gure dag, dat ik verrast was toen ik opeens een zonnetje door de takken heen zag piepen. Gelukkig had ik m’n iPhone bij me en heb ik snel een foto gemaakt, voordat hij achter de wolken verdween. Ik baal er wel van dat het zulk regenachtig weer is. Fietsen zit er op deze manier niet echt in, maar ik heb begrepen dat het eind april beter wordt. Dat mag onderhand, ik wil lente!

Woensdag kwam er een grote tas van H&M. Het nadeel van H&M is dat je nooit weet of het in het echt ook wat is, waardoor ik meestal de helft terugstuur. Wat wel weer geld scheelt. Het enige wat van deze bestelling overbleef was deze broek en de ringen, waar ik erg blij mee ben!

donderdag 19 april

Tijdens m’n wandelingen met Bas, spot ik regelmatig leuke en aparte dingen die ik op de foto zet, zo ook de ontzettend schattige vogelkooitjes die ik in de etalage van een kinderschoenenwinkel zag staan. Ondanks dat ik zoiets zelf nooit in huis zou zetten, vind ik het er grappig uitzien. Het is sowieso leuk als een winkelier aandacht besteedt aan de etalage en er iets leuks van maakt.

Gekke vogelkooitjes

vrijdag 20 april

Wat doe je als je ruim een kwartier te vroeg bij de bibliotheek bent en je moet wachten voordat ie open gaat? Dan ga je naar HEMA om een paar boodschappen (yoghurt en muesli) en als er dan nog meer tijd over is duik je de Vero Moda in. En wat hing daar? Een zwart met wit zebraprint topje, helemaal mijn ding!

Zoals ik in deze blogpost al liet weten, vind ik printjes tricky bij bovenkleding, maar toch even gepast en ik vond het erg leuk staan! Hier zie je het resultaat met een riem erbij. Op de rug van het topje zit een subtiel ritsje, wat ik een leuk detail vind.

Outfit met zebraprint top

zaterdag 21 april

Ik eet heel wat appels de laatste tijd. Mijn favoriete soort is Elstar. Ik heb diverse andere soorten geprobeerd, maar kom altijd hier op terug. Ik weet sinds kort dat deze ook in verschillende maten te koop zijn, ik dacht altijd dat het toeval is dat ze de ene keer groter zijn dan de andere.

Gisteren kocht ik een zak appels bij een man die elke zaterdag met fruit in de stad staat en goede spullen heeft. ‘s Avonds gelijk zo’n appeltje geprobeerd, maar mán, wat zijn die groot! Ik zat ook gelijk vol toen ik die appel op had. Hierboven kun je zien wat voor joekel het is.

Gister was ‘toeterdag’, althans, zo noem ik het. Ook wel bekend als Jazzfestival en ik las dat ze dat al 40 jaar doen. Dat is langer dan dat ik besta! Ik hou van veel muziekstijlen en de wat modernere jazz kan ik best waarderen, maar dat gehoempapa hoeft van mij niet.

Zeker niet als ik in alle rust een pak melk wil halen. :-) Nou ja, laten we zeggen dat er waarschijnlijk genoeg mensen zijn die er intens van genieten en die gun ik het van harte. Voor mezelf ben ik vooral blij dat ‘t maar één keer per jaar is, dan zou ik toch overwegen te gaan verhuizen. :-)

zondag 22 april

Als ik niet kan slapen, ga ik soms foto’s maken met m’n iPhone. Rare gewoonte, maar ik ben blijkbaar niet de enige ben die dat doet. Ik maak foto’s van m’n wekker, van Bas, mijn nachtlampje en soms van mezelf. De foto vond ik wel wat hebben, sowieso weer zwart-wit. Het goede nieuws is dat ik uiteindelijk nog in slaap ben gevallen!

Selfie in zwart-wit