Tijd voor een nieuwe Weekly Snaps. Afgelopen week was best leuk. Maandag ben ik bij m’n moeder geweest, dinsdag ben ik wezen shoppen in Dordrecht en had ik ‘s avonds vergadering op het gemeentehuis. Woensdag ben ik weer op pad geweest en de rest van de week heb ik veel films gekeken en tot slot ben ik vanavond lekker wezen fietsen.

23 april

Een Ranonkel. Plantennamen vallen niet binnen mijn specialisaties, maar mooi is ie wel. Gelukkig heb ik voor al mijn plantenvragen een wandelende encyclopedie in de vorm van m’n moeder.

120423-ranonkel

24 april

Ik had al zo lang in de planning om in Dordrecht te shoppen en dat heb ik dinsdag gedaan. Echt een gezellige stad vind ik het overigens niet, ik ga er puur heen omdat daar winkels zitten zoals H&M, NewYorker, C&A en VanHaren, die we hier niet hebben. Dit jurkje met panterprint is mine.

Na een middag shoppen, kon ik niet onderuit op de bank, maar moest ik naar het stadhuis voor een vergadering. Het was dit keer niet de standaard klankbordgroep-vergadering, maar één met thema participatie en samenwerking, waarvoor ik als klankbordgroep-lid was uitgenodigd.

Nadat de wethouder de bijeenkomst geopend had en er een aantal andere mensen iets wilden zeggen, werden we opgedeeld in groepjes om bepaalde onderwerpen te bespreken en daar een puntenlijstje van op te stellen. Het was een inspirerende en productieve avond.

25 april

Woensdag ben ik terug naar Dordrecht geweest, omdat ik iets wilde terugbrengen wat ik bij nader inzien minder leuk vond. Ik had dinsdag ook een jeansshort gekocht die ik toch minder leuk vond staan, dus die ging ik terugbrengen bij C&A.

Ik ben overigens niet gelijk terug naar huis gegaan, maar heb nog even rondgelopen in de stad en ben nog wat winkels in geweest. Op de terugweg bij De Broodzaak een broodje gezond met kaas gekocht en die in de trein opgegeten.

Eén van de redenen waarom ik niet gelijk terug ging, was omdat ik nog iets moest vragen bij VanHaren. Ik had daar dinsdag een paar laarsjes gezien, maar niet in mijn maat. Toen ik op de webshop keek of ze daar in de goede maat stonden (ook niet) stuitte ik op deze laarzen, die ik al eerder gezien had, maar toen vond ik ze te duur.

Nu waren ze afgeprijsd en volgens het zoeksysteem op de site, waren ze in mijn maat voorradig in Dordrecht. Dat bleek ook zo te zijn, al lagen ze inmiddels niet meer in de winkel, maar in het magazijn. Ze zitten fijn en zijn echt mijn ding met die gespen!

26 april

Ik ben zó gek op aardbeien! HEMA had afgelopen week aardbeien in de folder voor € 2.50 en die ik heb gelijk een bakje gehaald. Ze waren erg lekker en al hartstikke zoet, zodat je ze ook zonder suiker of zoetstof kunt eten.

Donderdag moest ik naar de kapper om m’n haar weer bij te laten kleuren. Omdat de achterkant lange tijd zwart geverfd is, kan dat niet in één keer geblondeerd worden. Sowieso moet het grotendeels mijn eigen haarkleur worden met een lichte toplaag. Voordat ik het heb zoals ik het wil, ben ik al gauw driekwart jaar verder, maar zo zie je de uitgroei van het zwarte niet en dat is wel zo fijn!

27 april

Vrijdag niet zoveel gedaan. Lekker op de bank films kijken. Ik heb me wel vermaakt. Op de foto zie je Molly en mij. Molly lag op schoot. Ik vind haar er best leuk op staan, ondanks dat ze wat bozig kijkt, maar meestal kijkt ze weg, dus is dit al een stuk beter. De andere foto heb ik gemaakt toen ik in de zon keek, ik vind ‘m wel wat hebben.

28 april

Een foto van Bas en mij. Hij lag op schoot toen ik een film zat te kijken. Ik vind deze best grappig en lief. :-) Op de tweede foto zie je m’n nieuwe haarband met witte stippen, vind ‘m heel leuk!

29 april

Vandaag weer films gekeken en ‘n middagdutje gedaan met Bas en Molly. Ik ben vanavond gaan fietsen omdat het opeens mooi weer werd. Het was pas half acht voordat ik op de fiets zat en de zon stond laag. Dat is irritant om bij te fietsen, maar wel mooi om foto’s te maken.