Ik dacht eigenlijk dat ik deze al eens gedaan had, maar na her en der wat gezocht te hebben, blijkt dat ik iets wat erop lijkt ooit wel gedaan heb, maar niet als zijnde een tag. Overigens staat die blog in mijn offline archief en was die toch ook weer heel anders dan dit, dus ga ik nu deze doen. Oké, snap je het nog?

Goed, dit is dus een soort van vragenlijstje die je beantwoordt met liedjes die op je iPod staan als ie op Shuffle staat. Laat ik nou ook een iPod Shuffle hebben, dus dat komt mooi uit *pakt iPod erbij*. Ik heb er overigens een aantal afspeellijsten op staan (lang leve de 5e generatie iPod Shuffle die ik voor m’n verjaardag heb gekregen in januari) maar ik zet ‘m nu even op ‘Alle nummers’. Hier de lijst!

Wat beschrijft je persoonlijkheid het best?

Kane – Can you handle me

Wat vind je leuk aan een man?

Black Crowes – Hard to handle

Wat is het doel van je leven?

INXS – Born to be wild (niet ‘t origineel, maar deze staat toevallig op m’n iPod)

Hoe denk je over de persoon die je leuk vindt?

Metallica – Nothing else matters (S&M version)

Wat is je levensverhaal?

Queen – Don’t stop me now

Wat denk je wanneer je de persoon ziet die je leuk vindt?

Bløf – Wat zou je doen

 Wat voor liedje zal op je begrafenis gespeeld worden?

Linkin Park – In the end

 Wat is het ergste dat kan gebeuren?

Within Temptation – Shot in the dark

Iets waar je enorm veel spijt van hebt

Within Temptation with Keith Caputo – What have you done

Wat maakt je aan het lachen?

U2 – Beautiful day

Als je terug kon gaan in de tijd, wat zou je veranderen?

Anouk – Nobody’s wife

Waar heb je op het moment pijn van?

Guus Meeuwis – Dan denk ik alleen aan jou

Hoe denk je over liefde?

Paramore – The only exception

Waar wil je bekend om staan?

Jo Dee Messina – Biker girl

Wat is de themasong van je leven

Metallica – Carpe diem baby

Tot zover mijn lijstje! Ik heb overigens wel nummers erbij gezocht die er echt een beetje bij pasten anders slaat het helemaal nergens op, bij sommige ‘vragen’ was dat nog knap lastig!