Ik heb onlangs nog een shoplog geschreven, maar niet lang erna heb ik nog een item aangeschaft waar ik heel blij mee ben en waar ik inmiddels ook al veel plezier van heb gehad! Namelijk zwarte laarzen. Dus vandaar dat ik dit toch nog even wil laten zien in een mini shoplog. Het hoeft niet altijd een hele lijst te zijn tenslotte :-)

Twee weken geleden ging ik naar Dordrecht om te winkelen. Het resultaat heb je kunnen zien in de eerder genoemde shoplog. Helaas voor mij vond ik bij nader inzien één van de geshopte items toch niet helemaal geweldig, en ging ik de volgende dag weer terug om het retour te brengen.

De avond ervoor had ik nog op de site van VanHaren zitten kijken, omdat ik in de winkel een paar gave laarsjes had gezien die ze niet meer in mijn maat hadden. Omdat VanHaren ook een webshop heeft, wilde ik kijken of ie daar in de juiste maat te bestellen was. Helaas ook niet, maar ik spotte wel een paar andere laarzen die ik geweldig vond! Ik heb besloten geen hakken meer te kopen, maar vooral voor comfortabele laarzen te gaan.

Zwarte laarzen met gespen

Ook die waren niet meer voorradig, maar volgens het zoeksysteem op de website waren ze wél in de juiste maat voorradig in het filiaal in Dordrecht! Wat ik heel gek vond, want ik had echt goed rondgesnuffeld in de winkel de dag ervoor, en deze laarzen had ik absoluut wel zien staan!

Omdat ik toch terug moest naar Dordt, gelijk bij VanHaren gekeken en de foto en artikelnummer op m’n iPhone aan één van de verkoopsters laten zien. Wat bleek: de laarzen waren er wel, maar stonden al boven in het magazijn.

Even later gepast en ze zaten gelijk lekker. Afrekenen dus! Leuk extraatje was dat ik ze grotendeels heb betaald met geld wat ik even eerder terug had gekregen bij C&A. Ik hoefde nog maar € 10 bij te leggen.

Sindsdien heb ik ze al vaak gedragen. Ze staan leuk, mijn voeten lijken zelfs kleiner (een prettige bijkomstigheid als je schoenmaat 42 draagt) en ze zijn stoer met die gespen! bij nader inzien had ik ze al eens eerder gezien, maar ze waren eerst nog twee tientjes duurder en daardoor heb ik ze toen niet gekocht. Nu zijn ze dus wel van mij en ik ben erg happy!

Zwart suède sneakers met gesp

Ik had in de winkel ook andere laarsjes gezien die ik leuk vond, die hebben ze voor me kunnen bestellen in maat 41, maar die ben ik wezen passen en ze waren te klein. Wel ben ik geslaagd voor deze schoenen van suède, die ook afgeprijsd waren.

Ik zocht al een tijdje iets wat ik onder een normale jeans kan dragen, ik heb namelijk niet altijd zin in gympen en mijn kistjes staan er niet zo leuk onder, omdat de schacht te wijd is voor de meeste broekspijpen. Dit is perfect!

Rood poloshirt met printje

Dit rode poloshirt heb ik alsnog besteld bij C&A. Ik had het laatste exemplaar in de winkel gepast en vond hem superleuk maar te kort. Toch bleef het kriebelen en ik heb ‘m alsnog besteld om het toch te proberen. De lengte blijkt uiteindelijk best mee te vallen, die dag dat ik in de winkel was droeg ik een broek met een lagere taille.