De eerste dagen van deze week heb ik veel gewandeld en gefietst en m’n rondje met 8 kilometer uitgebreid. Verder ben ik buiten aan het rommelen geweest om m’n terras nog leuker te maken en heb ik binnen wat klusjes afgerond die er al lang lagen. Ook heb ik films gekeken en gister met m’n moeder de Bevrijdingsrit gereden, dus ik heb een goedgevulde leuke week gehad!

maandag 30 april

Vier foto’s van Koninginnedag. De eerste heb ik gemaakt tijdens een wandeling. Het terrein blijft fotogeniek en het Dalempoortje is één van m’n favoriete bouwwerken uit de binnenstad. Foto 2 is de Merwedebrug van onderaf. Na een fietstocht van 22 kilometer, ben ik overgevaren op het nieuwe traject van de veerdienst, omdat ik nog een vrijkaartje had wat alleen in april geldig was.

Op foto 3 zie je Molly, terwijl ze buiten op het stoeltje zit. Ik vind het een leuke foto en daarnaast vind ik het heerlijk te zien dat mijn katten zo genieten van buiten zijn! De laatste hoort eigenlijk vóór die van de Merwedebrug, Hij is genomen vanaf de steiger in Werkendam, waar ik op de veerpont stapte. Ik vond dit een prachtig uitzicht, met dat riet en die grote boom.

Dalempoort Gorinchem

Molly in de tuin

Merwedebrug in zwart-wit

Merwede bij Werkendam

dinsdag 1 mei

Mooie paarse bloemetjes aan één of andere struik. Ik heb geen idee hoe het heet, maar spotte ze in Sleeuwijk bij een heg. Een stukje verder zag ik dat de boterbloemen goed vertegenwoordigd waren aan de dijk. Ik vind het apart dat bepaalde bloemen in de ene plaats volop groeien en in de andere nauwelijks. In Gorkum zijn ze nog maar weinig te zien!

Vervolgens Micky, ook buiten. Hij zat op de rand van m’n tuinbank, die inmiddels kapot is omdat er een spijl is gebroken. Ik ben al op zoek naar een andere, maar om er één te vinden die én goed zit én mijn smaak is en ook nog binnen m’n budget valt, is nog best lastig. Al heb ik er inmiddels één gespot bij Blokker, maar ik twijfel vanwege de prijs. Op foto 4 m’n been. Ik had voor ‘t eerst mijn onlangs bewerkte shorts aan, met een panty met horizontale strepen.

Paarse bloemetjes

Boterbloemetje

Micky in de tuin

Afgeknipte shorts met een panty

woensdag 2 mei

Op de eerste foto m’n nieuwe fonteintje. De dag ervoor waren m’n moeder en oma geweest en m’n moeder had de vijver-bak meegenomen die ze me beloofd had. Nu ik m’n terras aan het opfleuren ben, wilde ik heel graag een vijvertje. Een pompje had ze ook nog over, dus die heb ik in bruikleen. Ik heb de bak de volgende dag gelijk met water gevuld en het pompje erin gezet.

Op de tweede foto zie je een Mini Cooper met een geblokt dak. Ik heb deze al vaker gezien, zo’n autootje is best fotogeniek vind ik. Desondanks zou ik er zelf nooit één kopen. Afgezien van het feit dat ze duur zijn. past zoiets gewoon niet bij me en vind het een typisch vrouwenwagentje. Ik denk dat ik een Alfa Romeo of Audi zou rijden. Of zo’n leuke fourwheeldrive van Suzuki!

Fonteintje in mijn vijvertje

Grappig autootje

donderdag 3 mei

Een bruggetje en mijn haar. Nadat het pas opgelicht is, toch alweer naar de kapper geweest. Het model zat er niet goed meer in en aan de achterkant was het te lang. Het is toch een stuk korter geworden en ik schrok er best van toen ik voelde hoeveel eraf was.

Volgens de kapster anderhalve centimeter, volgens mij toch wel meer. Ik ben nogal in tweestrijd over het resultaat, het staat leuk en lekker pittig en dat wilde ik juist, aan de andere kant vond ik de lengte die ik had fijn en wilde ik het juist laten groeien.

De laatste is van een klusprojectje. Ik wilde al een tijd de witte plank die op de wasmachine en droger ligt bekleden met plakplastic met hout-optiek. Dat heb ik nu eindelijk gedaan en het resultaat is gaaf! Ik ben er ook in geslaagd om het strak en zonder bubbels aan te brengen.

Houten steiger

Mijn haar

De keuken

vrijdag 4 mei

Ikzelf op de eerste foto. De tweede is wederom mijn vijvertje, dit keer in z’n geheel en niet een close-up van het fonteintje alleen. Ik ben donderdag naar GAMMA geweest voor een borderrol en die heb ik vervolgens om de vijverbak heen gezet.

Nu is het niet meer gewoon een zwarte rechthoekige bak met water, maar lijkt het echt ergens op. Ik heb er aan de rechterkant een paar potten naast gezet, maar m’n terras is sowieso nog niet af en er komen ook waterplantjes in de vijver. Vissen begin ik niet aan. Als ik de katten dan toch iets lekkers wil voeren, kan ik beter een diepvriespakje koolvis kopen bij Aldi!

Selfie in zwart-wit

Mijn mooie vijvertje!

zaterdag 5 mei

De eerste foto maakte ik toen ik me had klaargemaakt voor een ochtend motorrijden. Foto twee en drie zijn genomen tijdens de bevrijdingsrit. Als laatste m’n pols met armbandjes, het gaat om het onderste armbandje met sideways cross.

Deze en een andere had ik op Ebay besteld en nadat ik gister een pakje met alleen het andere armbandje ontving, had ik een mail gestuurd dat ze die andere vergeten waren. Normaal worden meerdere items gekocht bij dezelfde verkoper gecombineerd verzonden. Bleek dat ze ‘m apart verzonden hadden!

Klaar voor een motorrit!

Veel motoren bij de Bevrijdingsrit

Klaar voor vertrek

Arm candy

Heb jij nog iets leuks meegemaakt?