Het werkt verslavend dat Instagram. Niet alleen wil ik om de haverklap kijken of ik nieuwe likes of volgers heb, ook wil ik overal foto’s van maken. Wel mooie uiteraard, niemand wordt tenslotte bij van wazige kiekjes van stomme dingen. Alles goed en wel heeft dat ertoe geleid dat ik deze week op een recordaantal van 61 foto’s zit!

7 mei

Maandag had ik zin om met Bas in de griend in Sleeuwijk te wandelen. Op foto één mijn benen, gestoken in nieuwe laarzen. Ik ben echt verliefd op deze stoere laarzen met gespen en heb ze al veel gedragen. Zo dus ook die dag, gecombineerd met destroyed shorts met panty, een favoriet zwart shirtje en een leren jasje.

Foto 2 en 3 zijn allebei genomen in de griend. De eerste vind ik sfeervol, zo met dat licht tussen de bomen door en het kronkelpaadje. Foto 2 is zo’n pluizenbolletje wat er overblijft van een uitgebloeide paardenbloem.

Tot slot een leeg venster van Windows Live Writer. Ik wilde vooruit schrijven, maar had niet veel inspiratie. Uiteindelijk lukte het toch en heb ik er voor de hele week blogs uit geramd, geen omkijken meer naar gehad, dus de rest van de week!

9 mei

Woensdag moest ik naar Dordrecht, omdat VanHaren laarsjes voor me besteld had die ik moest gaan passen. Helaas waren ze te klein. Foto één maakte ik in de trein door het raam. Eenmaal thuis gelijk omgekleed en fietsen.

Deze foto van de Merwedebrug onder een dreigende lucht vind ik best stoer. De derde foto heb ik genomen van mijn tv-scherm. Ik zat de film Three to Tango te kijken en daar speelde deze sexy vent in mee. Het is blijkbaar Matthew Perry.

10 mei

Micky en Molly naast elkaar op schoot. Ze liggen niet vaak naast elkaar, dus een uniek plaatje! Ernaast een foto van één van de vestingwallen. Deze foto heb ik ook met een HDR app genomen en daarna geüpload op Instagram.

11 mei

Eerst wandelen met Bas. Soms mag hij kiezen waar we heen gaan, dat leidt weleens tot interessante tochtjes. Deze keer kwamen we terecht in de Lingewijk, op stukken waar ik nooit geweest ben. Als eerste het Lindelaantje, een fotogeniek pad achter het station. Op Instagram kreeg ik reacties als ‘Het lijkt wel uit Alice in Wonderland’ en ‘Het is net als in een droom’.

Vervolgens ben ik naar het Piazza Center geweest. Daar stond deze Volkswagen Up. Ik at er ook een broodje bij DeliFrance. Op de vierde foto zie je de weg tussen Oudendijk en Sleeuwijk. Dit stukje zal ik het komende jaar nog vaak voorbij zien komen, aangezien het deel uitmaakt van mijn vernieuwde en langere fietsrondje.

12 mei

Weer een drukke, maar leuke dag. Ik ging met m’n moeder een motorrit rijden, georganiseerd door Korteland Motoren in Hardinxveld. Een mooie rit van 120 kilometer door de Alblasserwaard. Foto 1, 2 en 3 zijn genomen tijdens die rit. De eerste maakte ik vanaf de motor.

Op de tweede zie je een Yamaha Fazer en op de derde foto een close-up van de kilometerteller van de motor van m’n moeder. Op de vierde foto zie je Molly. Eenmaal thuis was ik moe en heb ik een poosje op de bank gelegen. Molly maakte daar graag gebruik van om bij me te liggen.

De laatste is een foto van mij, waar m’n haar veel langer lijkt dan het is. Ik vind het best een leuke foto en heb ‘m ook als profielfoto ingesteld op Facebook. Deze is gemaakt met Hipstamatic en vervolgens door Instagram gehaald.

13 mei

Ik ben het hele weekend op pad geweest. Vandaag was het Moederdag en ben ik bij m’n moeder geweest. Daar is altijd genoeg te fotograferen qua bloemen en planten. Dit kun je terugzien op de eerste drie foto’s. Vervolgens een close-up van mijn biertje.

Deze knalblauwe rok van H&M vind ik geweldig en ondanks dat ik hem al bijna een half jaar in de kast heb liggen, had ik ‘m voor het eerst aan. Vervolgens ook mijn make-up erop aangepast.

De op een-na-laatste is gemaakt op de Langedijk. Waar ik inmiddels al 10 jaar in Gorkum woon en al duizenden keren door die straat ben gelopen, kwam ik voor het eerst op het idee er een foto van te maken. Dit was op weg naar de pont. De laatste heb ik gemaakt toen ik op de pont stond te wachten. Dit is de houten steiger waar Bas en ik zomers vaak zitten.