Het is alweer even geleden dat ik een YouTube post heb gedaan, dus werd het weer hoog tijd. Dit keer staat het thema ‘humor’ centraal. Nou is dat natuurlijk een heel breed begrip, maar ik deel filmpjes in een soort afspeellijsten in op YouTube en alles wat niet in een andere categorie valt, maar wél humoristisch is, komt in dit lijstje terecht. Aangezien het 23 video’s zijn zal ik deze in twee delen moeten splitsen, omdat het anders wel erg veel wordt. To be continued dus!

Reclames kunnen ontzettend irritant zijn, maar ook buitengewoon briljant, zoals deze met de heetgebakerde Gordon Ramsay en een onbekende en ontblote heer in de hoofdrol. Ik heb hem al verschillende keren gezien, maar hij blijft lachen! Goed gedaan Specsavers!

Ik denk dat iedereen ‘m weleens gezien of misschien zelf geprobeerd heeft. De truc waarbij je met kracht een tafelkleed onder het servies uit trekt, waarbij het servies netjes blijft staan. Dat lukt ook prima bij deze jongetjes, maar er gaat helaas iets anders héél erg mis…

Alweer een filmpje met een Duitser, en wel één die niet al te snugger is. Hij probeert Engels te leren, maar heeft nog wat moeite met de juiste interpretatie van zinnen.

Een ongelofelijk irritante pinautomaat…

Ik heb hier geen ander woord voor dan geniaal. Want kan die man bekende Nederlanders imiteren, en dan ook nog zó snel achter elkaar, echt heel grappig!

Wie zei er ook alweer dat vrouwen NIET konden parkeren?

Die klote wekker ook altijd… Of was het toch iets anders?

Het is alweer even geleden dat we hier sneeuw hebben gezien, maar één ding is zeker, de man in dit filmpje kan de eerstkomende 10 jaar geen sneeuw meer zien!