Het is behoorlijk lang geleden dat ik een inspiratieblog getikt heb. Omdát het al zolang geleden is, hier voor de eventuele nieuwkomers een beknopte uitleg: Een inspiratie-blog is simpelweg een blog met afbeeldingen met hetzelfde thema. Dat kan een bepaald kledingstuk zijn, een kleur, een gevoel, iets over het weer, bepaalde dieren, teksten of wat je maar kunt bedenken.

Deze keer ga ik voor zebraprint omdat ik daar sowieso gek op ben. Maar dat is aan mijn website ook wel te zien denk ik. En ook in mijn huis, waar ik, overigens niet in overdreven mate, een aantal accessoires met zebraprint heb staan en liggen. I just love it!

Tot zover een aantal leuke plaatjes met zebraprint en ook zebrapaarden. Ik vind zelf de tweede foto heel gaaf en die zebraprint All Stars en legging vind ik helemaal geweldig! Je kunt op de afbeeldingen klikken om ze groter te bekijken, alle foto’s heb ik gevonden via WeHeartIt.