Het leek me leuk om weer eens een shoplog te maken, met wat items die ik in de afgelopen paar maanden heb aangeschaft. Op zich heb ik niet echt eens overdreven veel gekocht, ik ben best wel zuinig geworden, vergeleken met een paar jaar geleden! In elk geval wel weer wat leuke dingen rijker en de shoplog is aardig gevarieerd.

Deze rok is volgens mij het ‘oudste’ item uit deze shoplog. Ik heb veel rokjes, maar nog maar één maxirok. Een grijze die ik vorig jaar heb gekocht via de webshop van H&M en die ik eigenlijk nog niet vaak heb gedragen. Deze zag ik bij V&D en ik vond ‘m zo vrolijk met die kleurtjes! Vervolgens ermee in de paskamer gedoken en ik vond hem erg leuk staan!

Een tijdje geleden, in de Weekly Snaps van week 21, staat een foto dat ik hem aan heb. Hij draagt superfijn en in tegenstelling tot bij korte rokken, hoef je er niet op te letten hoe je gaat zitten of met bukken. De stof is ook niet dik, waardoor hij zelfs op een warme dag prima te dragen is, zonder dat ‘t erg warm is aan je benen.

Maxirok in vrolijke kleuren

Het kettinkje met vredesteken en enkelbandje met metalen plaatje met peace erin gegraveerd, bestelde ik beide via eBay. Het kettinkje heb ik inmiddels al vaak gedragen, het enkelbandje ligt nog te wachten om gedragen te worden. 🙂

Geloof het of niet, maar ik heb een roze shirt gekocht. Roze met grijs gestreept weliswaar, maar ik vond ‘m toch erg leuk. Deze komt van H&M en ondanks dat het altijd even aankijken is of iets in het echt ook leuk is, bleek dat het geval. Het is een heerlijk shirtje.

Lekker zachte stof die mooi aansluit zonder strak te zijn, een wat langer model en een leuke hals met knoopjes. Het roze is in het echt ook vrij fel en ondanks mijn aversie tegen deze kleur, vind ik hem erg leuk. Ze hadden ‘m ook in het blauw met wit gestreept, die heb ik ook besteld. Ik vind dat ik het aardig goed doe wat betreft meer kleur in mijn garderobe!

Grijs met roze gestreept T-shirt

De schoenen die ik altijd droeg met fietsen, waren aan vervanging toe. Raar eigenlijk, aangezien ik ze bijna uitsluitend tijdens fietsrondjes droeg en je zou zeggen dat ze niet slijten. Toch zagen ze er niet best meer uit.

Vervolgens spotte ik deze op de webshop van VanHaren, van hetzelfde merk als mijn oude. Deze pasten perfect bij mijn fietsoutfit met de rode details en ze hadden ze nog in mijn maat. Erg blij mee!

Zwarte sneakers met rood accent

Ik vind de Amerikaanse vlag trend op zich wel leuk, maar heb tot nu toe geen shirt gevonden wat ik leuk genoeg vond. Je ziet veel rare modellen en van onder strak en van boven wijd en dat vind ik niets. Dit is een normaal model en de print vind ik erg grappig. Ik denk dat ik die strasssteentjes eraf haal. Die vind ik net iets minder.

Wit T-shirt met smiley opdruk

Onlangs gelezen over de nieuwe lijn producten van John Frieda en het masker en serum gekocht. Een haarmasker moest ik nog hebben en serum komt altijd van pas. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik het tegen vind vallen.

Deze lijn is speciaal voor overbehandeld haar, wat ik van m’n eigen haar toch wel kan zeggen, maar ik merk weinig verschil. Daarnaast is het serum dun en als ik het op nat haar aanbreng, merk ik er niets van. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Ik had dit shirt bij V&D in Gorkum al zien hangen, maar alleen in minimaatjes. Volgens mij is Jane Norman één van de weinige merken die ook kleding in maat 32 verkoopt, dat heb ik van andere merken nog niet echt gezien.

Omdat ik het leuk shirt vond, in Dordrecht nog gekeken of ie daar hing. Ik had geluk! Hij hing er in maat 38 en ondanks dat dit merk vaak klein uitvalt, past ie prima. Ik heb me inmiddels ook over mijn aversie tegen driekwartmouwen heen gezet. 🙂

Lange top met panterprint

Deze legging en rok met Engelse vlag print bestelde ik bij Bershka. Eigenlijk vind ik deze prints leuker dan de Amerikaanse vlag. Beide items heb ik al gedragen, zoals je ook kunt zien in deze blogpost en ik vind ze erg leuk. Bij de rok heb ik wel het elastiek uit de tailleband gehaald, zodat ik hem iets lager kan dragen. Hij kroop namelijk wat op en dan wordt ie wel erg kort!

Deze broek heb ik afgelopen week gekocht bij V&D. Ik was op zoek naar gekleurde korte broeken, maar niet gevonden. Om de ik-moet-meer-kleur-in-mijn-kledingkast missie voort te zetten, deze broek gekocht. Ondanks dat het donkerblauw is, is het toch een felle kleur en hij heeft zwarte strepen op de zijkant, ik heb ‘m ook in camel.

Donkerblauwe broek met zwarte bies

Tot slot twee items die ik vandaag kocht. Ik was op zoek naar een wit bloesje met korte mouwen, maar die was niet te vinden. Uiteindelijk bij Cool Cat dit shirtje met dierenprint en apart detail op de schouder gekocht en bij Jola deze blouse. Hij heeft lange mouwen, maar die rol ik op.

Heb jij nog wat leuks geshopt onlangs?