Van afgelopen week weinig foto’s, in vergelijking met de weken ervoor. Het was een week waarin ik weer de nodige kilometers heb afgelegd met de fiets en te voet, verder heb ik wat uurtjes met m’n neus in de boeken gezeten en vrijdag was het hoogtepunt van mijn week, met ‘t Parkfeest in Oosterhout, waarover ik in deze blogpost geschreven heb.

maandag 28 mei

Maandag was het heerlijk weer. Ik heb niet veel gedaan, het was tijd voor een beetje rust na een extreem volle en intensieve week. Pinkstermaandag gewandeld en even op de steiger Buiten de Waterpoort gezeten.

De rest van de dag buiten gezeten en mezelf koel gehouden met waterijsjes. Tot slot ‘s avonds rond een uur of acht gaan fietsen (eerder was het te warm) en onderweg een foto gemaakt van het tankstation waar ik gestopt ben om water te drinken.

dinsdag 29 mei

Deze maakte ik tijdens m’n fietsrondje, wat ik naar een uur of acht heb verschoven, omdat het overdag echt te warm was om een beetje pittig door te kunnen rijden, zonder dat je van je fiets af zweette.

Dit is op de dijk in Sleeuwijk, ook al is er weinig dijk te zien. Ik vind het een mooie foto. Ik heb ‘m wat lager genomen en wat je ziet is van dat hoge gras waar het licht van de laagstaande zon op valt. Ik vind het wel een mooi effect.

Grashalmen en een zonnetje

woensdag 30 mei

Woensdag wederom niet veel bijzonders gedaan. Ik had spierpijn en dus moest ik me verplicht koest houden, wat ik niet zo erg vond overigens. Ik ben wel naar de bieb geweest en had onder meer het boek op foto één geleend. Echt een leuk boek, wat lekker weg leest. Het is in een soort briefvorm geschreven en Jan en Saskia stellen vragen aan elkaar als ‘Waarom kennen vrouwen geen haast’ en ‘Waarom kunnen mannen niet alleen zijn’. Echt hilarisch!

Op de tweede foto zit ik met Bas op schoot. Hij lag als een baby in m’n armen en dat zag er zo schattig uit dat ik een poging heb gedaan een foto te maken. Dat zijn er dus twee geworden, die ik verwerkt heb in een collage. Op foto drie een bakje bramen en frambozen van AH. Het fietsen ging ‘s avonds niet al te best door spierpijn, dus heb ik mezelf als troostprijs maar op een gezonde snack getrakteerd. Binnen tien minuten waren beide bakjes leeg. Heerlijk!

vrijdag 1 juni

In juni begint de meteorologische zomer, maar daar was weinig van te merken toen ik wakker werd! De meeste zorgen maakte ik me over hoe het ‘s avonds zou zijn, omdat ik naar Parkfeest in Oosterhout zou gaan en niet graag wilde natregenen. Gelukkig klaarde het eind van de middag op en heb ik het de hele avond droog gehouden.

Op de eerste foto Miss Montreal. Grappig genoeg zie je op deze foto alle bandleden staan, wat meer geluk dan wijsheid was. Verder heb ik alleen foto’s met m’n camera gemaakt. Eenmaal thuis was ik behoorlijk moe en ik ben m’n bed ingerold zonder de make-up van m’n gezicht te halen, De foto heb ik overigens nog bewerkt met Picfx.

zaterdag 2 & zondag 3 juni

De fles Jägermeister die ik gehaald heb, ‘s avonds gelijk geproefd of ie lekker was! Vandaag heb ik geen klap uitgevoerd, ik wilde een films kijken, maar verder dan één ben ik niet gekomen en zelfs die moest ik in twee delen kijken, omdat ik halverwege in slaap viel. Eten heb ik ook weinig zin in, dus een bakje aardbeien en een tosti kaas-jam volstond. Dorst heb ik wel, dus ik heb al een half pak melk leeggedronken.