Afgelopen week niet zoveel meegemaakt en weinig foto’s gemaakt. Het weer liet te wensen over, waardoor ik veel binnen ben geweest. Dinsdagavond ben ik een klein rondje wezen fietsen wat niet lekker ging omdat ik te moe was en gisteren heb ik de lange ronde gedaan, maar onderweg niets leuks gezien om op de foto te zetten.

5 juni

Dinsdag naar Dordrecht geweest, omdat VanHaren gebeld had dat m’n bestelling er was. Mijn fietsschoenen waren aan vervanging toe en bij toeval had ik op de site van VanHaren gympen met witte zool en rode details gevonden. Eigenlijk had ik het nog uit willen stellen omdat ik niet echt zin had om weg te gaan, maar toch blij dat ik het dinsdag gedaan had.

120605-landschap

6 juni

Deze foto van Molly vind ik mooi. Hij is nabewerkt met wat filters van één van mijn favoriete apps; Picfx. Ook de blauwige tint vind ik erbij passen. Eigenlijk heeft de foto iets winters, maar door het gelige licht toch ook weer niet. Overigens één van de sporadische keren dat Molly eens leuk kijkt, meestal kijkt ze chagrijnig op foto’s, terwijl het een superlief katje is.

120606-molly

7 juni

Op de eerste twee foto’s zie je twee auto’s. De eerste is een Alfa Romeo 159 Sportwagon. Op de tweede foto een sportieve Audi. Mijn autokennis gaat helaas nog niet ver genoeg om gelijk te kunnen zien wat voor type het is, maar hij kon er zeker mee door!

Op foto drie een gebouw wat vlak bij de bibliotheek staat. Ik vind die gevel echt schitterend en altijd als ik er langs kom, moet ik even kijken. Op de vierde foto zie je mij met mijn nieuwe jas. Deze zag ik onlangs in de etalage van het tweedehands kledingwinkeltje in de stad.

De volgende dag gelijk gaan kijken en hij bleek in de goede maat. Het is een korte trenchcoat die zó fel rood is dat het bijna pijn aan je ogen doet. Tot slot twee foto’s die ik genomen heb toen ik bij m’n moeder was. De eerste is een orchidee en de tweede een pioenroos.

9 juni

Weer aan de wandel met Bas en deze foto gemaakt. Ik vind ‘t net een schilderij, door de kleuren en vegen in de lucht. Hij komt niet rechtstreeks uit m’n iPhone zoals je hem hier ziet, ook dit keer ben ik aan de gang geweest met Picfx, met een mooi resultaat al zeg ik het zelf. De originele foto was qua kleur niet heel interessant.

120609-uiterwaarden

10 juni

Alweer de drie laatste foto’s, gemaakt op zondag. Te beginnen met een schattige foto van Bas, ik vind ‘m zo’n lief koppie hebben! Foto 2 is gemaakt tijdens een wandeling. Een plaatje wat ik al vaak op de foto heb gezet, maar wat altijd mooi blijft. Tot slot een foto van mij, waarop ik m’n nieuwe zwarte rok draag, die ik in Dordrecht kocht.