De Weekly Snaps is alweer verschoven naar maandag. Ik ging gisteren zó op in mijn nieuwste verslaving (Subway Surfers) dat ik het, eerlijk is eerlijk, vergeten ben. Afgelopen week moest ik naar Wijk en Aalburg voor de tandarts, naar Rotterdam voor controle in het Erasmus MC en zaterdag naar Andel om naar de truckrun te kijken. De rest van de week heb ik me onder meer vermaakt met lezen, films kijken, wandelen en fietsen.

maandag 11 juni

Maandag had ik een afspraak bij de tandarts en ondanks dat ik in Gorkum woon, zit ik al jaren bij de tandarts in Wijk en Aalburg. Daar was ik al toen ik nog thuis woonde, maar toen ik ging verhuizen, wilde ik pertinent geen andere.

Het is een beetje stom misschien, maar ik wil per se bij deze blijven, omdat ik bij deze tandarts nog nooit wat heb gehad en hij erg vriendelijk is en ik ben bang dat als ik bij een ander ga ik opeens gaatjes of zo heb. Onzin natuurlijk, maar laat mij lekker in Wijk gaan. Ik combineer het altijd met een middagje bij oma, die nog steeds een stel wilde muskus eenden heeft rondlopen.

Muskuseenden bij oma

dinsdag 12 juni

Afgelopen week zat ik weer in een rode lipstick periode. Meestal draag ik voor ‘t gemak nude tinten, maar ik vind rode lipstick wel mooi en altijd als ik ‘t draag, krijg ik wel complimentjes! Het duurde overigens wel even voordat ik gewend was mezelf met rode lipstick te zien. Ik droeg hier een felrode lipstick van Catrice, die ook mooi kleurt bij de rode jas die ik vorige week voor een prikkie op de kop heb getikt bij het tweedehands-kledingwinkeltje in de stad.

Selfie in red

donderdag 14 juni

De eerste, tweede en derde foto maakte ik tijdens een wandeling. Ik was door een vergissing vijf kwartier te vroeg opgestaan en had dus alle tijd om op m’n gemak te wandelen met Bas. Het licht was heel mooi, wat je goed kunt zien op de tweede foto. Het grootste gedeelte van de wandeling werden we achtervolgd door een schattig katje, wat zelfs tot aan de deur meeliep.

Op foto drie zie je m’n huidige favoriete auto; Alfa Romeo 159 Sportwagon. Er rijden er twee in Gorkum, deze in donkergrijs metallic en één die zó donkergrijs is dat ‘t bijna zwart is, ik denk dat ik deze grijstint het mooiste vind.

Op de vierde zie je mij met m’n nieuwste aanwinst: een jurkje met lange mouwen van H&M. Ik begin jurkjes steeds leuker te vinden. Strakke jurkjes vind ik mezelf meestal niet staan, maar deze staat wel leuk. Ik heb ‘m donderdag voor het eerst gedragen en afgelopen zaterdag had ik hem weer aan. Hij draagt ook heel fijn!

zaterdag 16 juni

Zaterdag ging ik naar m’n moeder, omdat ik daar zou kijken naar de Truckrun. Als ik er niet zelf bij kon zijn als verkeersregelaar, wilde ik de toeterende stoet wel voorbij zien komen. Eén van de wagens zie je op de tweede foto. Volgens mij is dit een Peterbilt, zo’n enorme Amerikaan, die je soms ook in films voorbij ziet komen. Echt schitterend!

Op de eerste foto een close-up van een prachtige zachtroze roos die m’n moeder had gekocht voor op het graf van m’n tante. De kleur van de roos was wat zachter en minder gelig, maar ik heb er een filter overheen gegooid en vind de foto zo wel erg mooi.

Mooie zachtroze roos

Mooie Peterbilt vrachtwagen

zondag 17 juni

Gister vond ik dat het eens tijd was om Bas te scheren, want zijn haar was in drie maanden erg hard gegroeid. Hij blijft altijd keurig zitten en als ie klaar is, is ie helemaal het mannetje en gaat ie lopen showen. Maf beest! Het resultaat zie je op de tweede foto.

Dan een foto van mij die ik iets zomers vind hebben. De laatste twee zijn genomen tijdens m’n fietsrondje van gisteravond. Ik besloot het dijkje bij Woudrichem op te gaan, waarvan ik me al tijden afvroeg waar het uitkwam en dan kom je in de vesting uit. De laatste foto heb ik tijdens het rijden genomen, ik wilde weleens proberen of dat lukte, maar het is niks voor mij om met m’n telefoon te klooien tijdens het rijden. Niet ongevaarlijk ook.

maandag 18 juni

Ondanks dat vandaag al onder de nieuwe week valt, toch nog een foto die ik daarnet gemaakt heb, tijdens het wandelen. Deze mooie Cosmea staan in de bloembakken die overal in de stad staan. Ik heb overigens wel wat filters over de foto gegooid, vind het eindresultaat leuk!

Bloem met bokeh