En weer is het maandag. dat is volgens mij de derde week achtereen. Heel erg kan ik het niet vinden, jij ook niet hoop ik. 🙂 Ik merk sowieso dat ik de laatste tijd inspiratie tekort kom. De ene dag denk ik, kom op, ga eens wat schrijven en dan weet ik niets te bedenken. Andere dagen heb ik er geen zin in. Aan het mooie weer kan het niet liggen in elk geval.

dinsdag 19 juni

Dinsdag ging ik met Bas een eindje rijden, omdat ik hem dat de dag ervoor al beloofd had, maar het toen ging regenen. Ik ben op de bonnefooi gaan rijden en toen we de A15 over gingen, leek het me wel leuk om door te rijden naar het Lingebos.

Alles bij elkaar is dat toch al gauw 20 minuten rijden, zeker met een kar erachter. Vervolgens daar lekker gewandeld, maar we verdwaalden een beetje, waardoor we uiteindelijk een uur gelopen hebben. Dankzij de gps op m’n telefoon de weg weer terug kunnen vinden.

Op de tweede foto zie je mijn nieuwe rokje met Engelse vlag print. Inmiddels is de Amerikaanse vlag trend al even gaande en zie je ook items met de Engelse vlag opduiken, die ik eigenlijk veel leuker vind. Ik heb deze besteld bij Bershka en heb ook een stoere legging met print besteld.

De laatste foto is niet bijzonder, maar is genomen op het gemeentehuis. ‘s Avonds was het weer vergadering van de klankbordgroep en dat was gelijk de kortste ooit, in elk geval zolang ik erbij ben. Normaal vergaderen we al snel anderhalf tot twee uur, nu waren we binnen een half uur klaar. Veel mensen waren er niet wegens vakantie.

woensdag 20 juni

Woensdag heb ik niets bijzonders gedaan. Ik heb met Bas gewandeld en de eerste foto gemaakt toen we even op de houten steiger Buiten de Waterpoort zaten te relaxen. Hier zie je een stukje van de legging waarover ik het hierboven had. Ik vind het wel een stoere foto eigenlijk.

De tweede foto is ‘s avonds genomen, aan de dijk in Sleeuwijk. Op de terugweg van m’n rondje was de zon zo fel dat ik er best last van had. Die felheid is op de foto goed terug te zien. Ik vind het wel een leuke foto omdat je een stuk van mijn fiets ziet en dan die felle witte bol erachter.

donderdag 21 juni

De eerste foto vind ik zo leuk! Ik was wederom met Bas aan de wandel en op het terrein bij de Dalempoort mag hij los. Als hij door dat gras gaat, is het net een konijntje, hij hopt er echt doorheen zodat je elke keer om en om een kopje en een kontje boven het gras uit ziet flitsen.

Op foto twee was ik net terug van de bibliotheek en ik had een hoop boeken gehaald. Het zou noodweer worden ‘s avonds, dus dan had ik in elk geval genoeg leesvoer om de avond door te komen! Op de derde foto zie je mijn oog, dat was een experimentje.

vrijdag 22 juni

Op de eerste foto mijn nieuwe Sigg fles. Ik gebruik al een paar jaar de flessen van Bobble Bottle, maar heb ontdekt dat dat een dure geschiedenis is, omdat de filters om de paar maanden kapot gaan en € 8 per stuk kosten. De flessen zelf gaan ook niet oneindig mee. Ik las over de Sigg flessen en bestelde er in eerste instantie één in het goud met panterprint bij Wehkamp.

Die heb ik teruggestuurd. Helaas hadden ze geen rode, dus die heb ik elders besteld en die van Wehkamp is de volgende dag opgehaald. Dit is een ideale drinkfles voor onderweg, maar ook gewoon voor thuis. Lichtgewicht en van Zwitserse kwaliteit.

Op de tweede foto Micky die op schoot lag. Hij legt vaak zijn ene voorpoot gestrekt naar voren alsof hij naast me wijst. Dat wilde ik vastleggen en de nadruk ligt aardig op die poot op de foto.

zaterdag 23 juni

Op de eerste foto één van de katten van een vriend. Hij was naar Oerol en ik mocht z’n katten twee keer per dag voeren. Dat werd me niet in dank afgenomen door beide dames: ze wilden niets met me te maken hebben, lieten zich niet aaien en aten pas zodra ik opgesodemieterd was.

Foto twee en drie zijn gemaakt tijdens een nachtelijk fietstochtje. Ik heb regelmatig last van een energieoverschot en helaas komt dat nooit ‘s morgens of ‘s middags, maar altijd ‘s avonds en bij voorkeur op het moment dat ik naar bed moet.

Omdat ik de energie kwijt wilde, ben ik om half 11 op de fiets gesprongen. De eerste foto is nog op de heenweg, op de dijk in Sleeuwijk. De tweede is op het laatste stukje van de Merwedebrug. Nog genoeg verkeer op dat tijdstip zoals je ziet.

zondag 24 juni

Het ‘s avonds laat rijden beviel zo goed dat ik het de volgende avond weer deed. Dan opeens krijg ik zo’n zin om te gaan rijden dat ik er maar aan toegeef. Ik kan slechtere dingen bedenken. Het was een schitterende avond met een mooie avondlucht waar ik echt van heb genoten.

De eerste foto is genomen op de Wolpherense dijk. De wolken in de verte lijken net een gebergte. Ik fantaseerde spontaan dat ik in Duitsland aan het fietsen was. Duitsland is qua omgeving toch echt één van mijn favoriete landen. Ik hou zo van de bergen en de bochten.

De tweede foto is op de terugweg vanaf de Merwedebrug. De lucht was schitterend! De foto had mooier geweest als ik aan de Werkendamse kant van de brug had gereden, omdat ik dan de foto over het water in plaats van over de brug heen had kunnen nemen. Vervolgens de Lingehaven.

De laatste foto is ook genomen vanaf de brug met een panorama app. Ik vind het een gave foto, je ziet veel verschillende kleuren in de lucht en doordat de straatverlichting al aan was, heeft het fietspad een oranje gloed.