Vandaag wat aankopen gedaan waar ik erg blij mee ben en die ik je graag wil laten zien. Ik ging eigenlijk alleen voor een geurtje wat in de Kruidvat folder stond, maar kwam uiteindelijk met meer dingen thuis. Desondanks wel dingen die ik echt nodig had, dat scheelt toch weer en levert achteraf geen stiekeme schuldgevoelens op. :-)

Toen ik twee maanden geleden ergens las dat er een nieuwe Playboygeur aan zat te komen, was ik gelijk alert. Ik heb al drie Playboy geuren en ben er gek op! Juist door die geurtjes ben ik vaker parfum gaan gebruiken. Ondanks dat de geuren van Playboy in de kern op elkaar lijken, heeft elke geur toch zijn eigen karakter. Op de ‘Play it Sweet’ na, heb ik ze dus allemaal.

Gister bij Kruidvat geweest en wat denk je? Ze hadden ‘m niet eens! Niet uitverkocht, maar niet aanwezig en geen idee of ie nog zou komen deze week. Heb je ook een folderaanbieding zeg! Omdat ik het geurtje per se wilde hebben, naar Kruidvat in het Piazza Center gefietst. Wel fijn dat we hier twee filialen hebben!

Playboy VIP geur

In de andere Kruidvatwinkel hadden ze ‘m gelukkig wel. Ook nog gekeken of ze daar de Shimmer Powder van Essence hadden liggen, maar helaas. Dat is mijn favoriete highlighter, maar hij is inmiddels bijna op en ik kan ‘m ook niet vinden op eBay.

Vervolgens bij Albert Heijn binnengewipt voor Griekse yoghurt die goedkoop én superlekker is. Ik had dat een tijdje geleden bij oma gegeten en vond het erg lekker. Na m’n bezoekje aan AH wat rondgewandeld en een broodje gegeten bij DeliFrance.

Vervolgens richting huis, ik had geluk, want het had inmiddels geregend, te oordelen aan mijn natte zadel, maar onderweg bleef het gelukkig droog. Vervolgens een stop gemaakt bij Etos om naar nieuwe dagcrème te kijken. Ik gebruik maar kort crème en ben begonnen met de 24Hour Cream van Revlon, die een keer bij Etos voor € 5 was. Beste crème, verder niet bijzonder.

Nivea DNAge dagcrème

Zelf kwam ik er niet uit, dus hulp gevraagd aan een winkelmeisje. Uiteindelijk gekozen voor de Nivea DNAge dagcrème, die nu afgeprijsd was voor € 9! De nachtcrème was tijdelijk uitverkocht, maar die komt vrijdag en die is dan ook nog € 9. Erg benieuwd!

Vervolgens ook nieuwe concealer gekocht. Ik gebruik al een jaren een antibacteriële coverstick van Miss Sporty. Dat antibacteriële boeit me overigens niet, ik heb ‘m puur omdat de kleur perfect is en ik te lui was om verder te kijken.

Ondanks de perfecte kleur, vond ik ‘m niet echt fijn. Erg stroef en als je toevallig een keer vergeten bent dagcrème te smeren, voel je dat gelijk, ik kon me niet voorstellen dat zo’n stroeve substantie goed voor m’n huid was.

Maybelline Superstay concealer

Ik ben thuis gekomen met een vloeibare concealer van Maybelline, uit de 24Hour Superstay lijn. Ondanks m’n scepsis over vloeibare concealer, ben ik erg tevreden! Vloeibare concealers die ik voorheen heb gebruikt, dekten voor geen meter en waren veel te vloeibaar.

Deze doet z’n werk prima en de kleur is perfect. Hij is wat dikker dan de gemiddelde vloeibare concealer en de sponsapplicator brengt fijn aan. Het is goed uit te werken en je krijgt een mooie egale dekking. Dat ziet er gelijk een stuk beter uit, dan het resultaat van een coverstick!

Moroccon Oil

Tot slot komt net die leuke postbode langs, met een pakketje met de Moroccan Oil Treatment die ik op eBay had besteld. Ik had al zoveel gehoord over deze olie dat ik het zelf ook weleens wilde proberen. Ik heb de travel size besteld, omdat dit product behoorlijk duur is en ik dan liever eerst een kleinere flacon bestel, voor het geval dat ik het niets vind.

Ik heb het inmiddels in mijn haar gedaan en ik voel dat het er lekker zacht van wordt. Ook ruikt het heerlijk! Als de olie goed bevalt, koop ik misschien wel een grote fles. Weer bij dezelfde eBay verkoper, want die is wel héél snel!

Tot zover m’n nieuwe beautyaankopen. Bij thuiskomst m’n nieuwe geurtje gelijk opgespoten en hij is écht heel lekker! Ook de concealer gelijk geprobeerd en ik was, zoals ik al schreef, echt verrast door het goede resultaat!

Heb jij onlangs nog iets leuks geshopt?