Toen ik op Kittehs Cupcakes een leuke DIY tegenkwam waarbij je kleding op een gave manier kan bleken, wist ik meteen dat ik dat ook wilde doen! De volgende dag de stad in, om een basic zwart hemdje te scoren en ondanks dat ik in eerste instantie van plan was het klusje in het weekend te gaan doen, ben ik dezelfde avond nog aan de slag gegaan!

Ik heb er best wat werk aan gehad, maar het resultaat verbaasde me echt, ik zou willen dat ik zelf zulke dingen kon verzinnen, maar op deze manier heb ik er dankzij het idee van iemand anders ook nog wat aan. :-)

Op bovenstaande foto’s kun je zien hoe het topje eerst was en het uiteindelijke resultaat. Ik vond het er met het zilverkleurige ducttape kruis erop ook al heel cool uitzien eigenlijk! De derde foto is een collage van twee foto’s die ik diezelfde avond nog met de iPhone heb gemaakt.

De middelste foto is duidelijker, die heb ik de volgende dag gemaakt en hier komt de kleur het best tot zijn recht. Ik moet wel zeggen dat, ondanks drie wasbeurten, het topje nog steeds een lichte chloorlucht uitwasemt, maar het is niet heel overheersend.

Verder heb ik een nieuw kledingstuk gekocht waar ik blij mee ben. Ik had een tijd geleden een mooie blazer met ritsjes gezien bij ONLY, maar omdat ik hem te duur vond, liet ik hem hangen. Onlangs kwam ik hem weer tegen en toch weer aangetrokken in de paskamer.

Ik vond hem toch wel erg gaaf en na lang dubben het besluit genomen hem te kopen. Ik was sowieso al een tijdje op zoek naar een zwarte blazer met. Ik heb er één van Bershka, maar die vind ik eigenlijk niet echt mooi staan. Die gaat dus gelijk op mijn Marktplaats pagina. :-)

Ik ben niet iemand die vaak jasjes draagt, ik vind het gauw te zakelijk, maar ik vind dat één goede zwarte blazer niet in mijn kledingkast mag ontbreken en nu heb ik er één waar ik blij mee ben. Hij staat mooi, het is een getailleerd model, en de ritsjes op de voorkant maken de blazer stoer. Door de vorm (van achter iets korter) is hij ook met veel dingen te combineren.