Een kort bericht, onder meer om te laten weten dat je op het Texel verslag nog moet wachten. Ook is er zondag weer geen Weekly Snaps verschenen. Ik wist zondag al dat de kans groot zou zijn dat ik maandag pas laat thuis zou zijn en waarschijnlijk te moe zou zijn om te bloggen. Desondanks was ik het zondagavond gewoon wéér vergeten om het weekoverzicht te tikken.

Maandag was het inderdaad kwart voor 12, toen ik de deur binnenstapte en in tegenstelling tot normaal, had ik niet de minste behoefte om ‘gauw nog even foto’s te bekijken’. Ik heb m’n moeder nog gebeld om kort verslag te doen en ben daarna m’n bed in gerold om direct in slaap te vallen, iets wat mij normaal nooit overkomt; ik lig altijd nog uren wakker.

Inmiddels is het dus al dinsdag en vind ik het te laat voor een blog over vorige week. Daarom heb ik besloten de fotoblog samen te voegen met die van aankomende week. Week 26 en 27 in één blog dus. Dat heb ik al eens eerder gedaan en dat kan best. Ik heb volgens mij wederom niet heel veel foto’s van de afgelopen week dus wordt het geen verhaal van een kilometer.

Dan het Texel-verslag. Ik ben er aan begonnen, maar verder dan 2 alinea’s kwam ik niet, sowieso moet ik dan eerst ook nog bijna 100 foto’s bewerken. Het lukt gewoon niet. Mijn lijf doet aan alle kanten pijn van ruim 14 uur onderweg zijn en daarnaast loop ik de hele dag al met hele kleine oogjes rond.

Mijn concentratieniveau is nul dus dan weet je het wel. Juist terwijl ik afgelopen nacht eindelijk weer eens normaal geslapen heb. Het lijkt wel of het gebrek aan slaap van de nachten ervoor er nu pas uit komt. :-)

Anyway, ik ga er vanuit dat ik me morgen weer een stuik frisser en fruitiger voel en met volle moed aan mijn Texel-verslag en het nabewerken van de foto’s ga beginnen. Voor nu wens ik iedereen alvast een fijne nacht toe!