Deze week een beschaafd aantal foto’s, maar ‘t is niet echt lekker weer geweest en dan ben ik minder buiten. En om elke dag Bas en de katten op de foto te zetten is ook zo wat. Desondanks ben ik aan m’n portie wandelen en fietsen gekomen. Donderdag ben ik met Bas in de griend in Sleeuwijk gaan wandelen en vandaag heb ik gefietst.

Verder ben ik naar de kapper geweest en is mijn haarkleur opgefrist. Tot slot ben ik gistermiddag bij m’n moeder geweest en heb ik me vermaakt met films kijken, shoppen en al het andere.

10 juli

Dinsdag was het, na maanden, tijd voor de kapper. Knippen en kleuren. Het resultaat ziet er dus zo uit! Op de tweede foto zie je een superlekkere yoghurt-smoothie, die makkelijk te maken is: Wat yoghurt en een scheutje melk met wat aardbeien erbij en dat even in de blender gooien. Superlekker, gezond en goed tegen de dorst!

11 juli

Wederom fruit, maar dan niet gepureerd. Dit is een mengsel van aardbeien, banaan, perzik en stukjes appel en superlekker! Foto twee ben ik weer, verder valt er weinig over te vertellen, behalve dat ik het op zich wel een leuke foto vind,

12 juli

Donderdag lekker aan de wandel geweest met Bas. Eerst in de stad en later in de griend in Sleeuwijk. De vierde foto van de Alfa Romeo, heb ik gemaakt tijdens onze eerste wandeling, Deze heb je al vaker voorbij zien komen, het is namelijk m’n huidige favoriet! Nooit gedacht dat ik ooit fan zou zijn van een stationcar!

Foto 2 en 3 zijn genomen tijdens de wandeling in de griend. De tweede er middenin, de derde vanaf het pontje toen we naar huis voeren. De eerste foto ben ik, gewoon wel een leuke foto, al klinkt dat best stom om te zeggen over een foto van jezelf. Het kleurrijke eraan vind ik leuk, dat komt vooral door dat kussen denk ik.

13 juli

Vrijdag heb ik gefietst en ben ik ‘s middags een poos zoet geweest bij Hunkemöller, waar ik wat leuke dingen heb gekocht. Foto drie is daar het bewijs van, het tasje waar m’n aankopen in zaten, ik vind het zo’n leuk strikje. Foto één is m’n computer die even op hol sloeg. De dagen ervoor was hij al een paar keer spontaan opnieuw opgestart, zonder dat ik iets deed.

Op een gegeven moment deed ie ‘t weer en kreeg ik dit te zien. Het ziet er enger uit dan het is, het is scandisk die wat fouten op de schijf repareert. Sinds dit scherm heb ik geen last meer gehad van spontaan opnieuw opstarten.

Foto twee is wat saai, maar dat was tijdens het fietsen en boven Sleeuwijk was het behoorlijk donker. Ik was bang dat ik niet droog thuis zou komen, maar het is me toch gelukt! Niet veel later toen ik thuis was, begon het alsnog te plenzen…

14 juli

Gisteren bij m’n moeder geweest. Ik had m’n nieuwe motorblad meegenomen, zodat ze kon kijken of zij ook een abonnement wilde nemen. Ik heb een proefabonnement op dit blad. Rechts een witte orchidee die bij m’n moeder in de vensterbank, ik heb er twee foto’s van gemaakt, maar vond deze uiteindelijk het mooist uit de verf gekomen.

15 juli

Bijna alle foto’s zijn van m’n fietsrondje van vanmiddag. Het was een gave lucht om te zien, van die donkere wolken, waar af en toe de zon doorheen scheen. Ik vind zelf de foto van Woudrichem heel mooi.

De rest is gemaakt op de dijk tussen Sleeuwijk en Woudrichem en op de terugweg in de richting van Sleeuwijk. De laatste vind ik best stoer. Ik stond in m’n kledingkast te graven en ontdekte mijn leren shorts. Was vergeten dat ik die had!

Heb jij nog iets leuks meegemaakt?