Terwijl ik gisteren m’n ronde deed langs de RSS feeds van de blogs die ik volg, kwam ik een leuke tag tegen op de blog van Teddilicious. Eén waarbij je een aantal vragen krijgt waarop je antwoord moet geven. Bij de eerste zijn dat er tien, bij de tweede negen en zo door tot één. Het leek me leuk om deze tag ook te doen, gelijk een onderwerp voor vandaag! Is toch weer vulling!

10 Dingen over mij

Ik ben een lastige eter en mijn vrienden- en kennissenkring bestaat uitsluitend uit mannen. Ik ga niet graag naar buiten zolang mijn haar nog niet gestijld is na het wassen en ik kan niet slapen als mijn hondje Bas niet in de buurt is.

Ik vertoon symptomen van verliefdheid als ik mijn favoriete motor zie, luister graag naar Metallica en Within Temptation en ik heb helemaal niets met meisjesachtige dingen als roze, pastelkleuren en bloemetjes-print. Ik wil nooit trouwen, ben slechtziend en ben zuiniger op mijn fiets dan de meeste andere mensen.

Yamaha Fazer

9 Dingen die ik leuk vind

Motorrijden, waterijsjes eten als het bloedheet is, chicklits, een filmmarathon houden als het slecht weer is, in de buurt van mijn favoriete persoon zijn, veel later naar bed gaan dan goed voor me is, mijn iPhone, de vonken van de wielen rijden op m’n fiets (hard rijden) en het gevoel nadat je iets gekocht hebt waar je heel erg blij mee bent.

8 Dingen die ik niet leuk vind

Lange nagels en nagellak (zijn er eigenlijk twee, maar ze horen voor mij bij elkaar), mensen die je rot behandelen zonder dat ze daar een goede reden voor hebben, iemand zo erg missen dat het soms fysiek pijn doet, stofzuigen, het geluid van de verkeerde uitlaat onder de goede motor, Rotterdam, cd’s, en het moeten nemen van extreem lastige beslissingen.

7 Plekken waar ik graag ben

In de buurt van mijn favoriete man. 🙂 Op mijn relaxte rode hoekbank (liefst in horizontale positie), op mijn fiets, bij mijn moeder thuis (ouderlijk huis), in Duitsland (bij voorkeur per motorfiets), in mijn bed en natuurlijk in de zevende hemel! 🙂

6 manieren om mijn hart te winnen

Een strakke leren motorbroek dragen :-), me respecteren zoals ik ben, solide zijn en niet het ene moment dit zeggen en het andere moment iets anders. Vertrouwen, een glimlach waar je van flauwvalt en natuurlijk heel lief voor me zijn… Dat werkt altijd. 🙂

5 Plekken waar ik nog heen wil

Barcelona, Ierland, Parijs (ben ik geweest, maar was nog kind), nog eens naar Duitsland (al tig keer geweest maar blijft mooi) en terug naar Texel, maar dan voor een paar dagen.

4 Dingen of personen waar ik niet zonder kan

Bas, mijn iPhone, de mensen waar ik van houd en mijn computer. Overigens opgenoemd in willekeurige volgorde 🙂

3 Van mijn lievelingsliedjes

Gravity (Sara Bareilles)
The Outlaw Torn (Metallica)
What have you done (Within Temptation)

2 Wensen

Dat de mensen van wie ik houd en ikzelf gezond blijven en dat we volgend jaar een keer een fatsoenlijke zomer krijgen. 🙂

1 Laatste woord

Ik had vroeger altijd ‘het laatste woord’, dus daar zou ik goed in moeten zijn. Toch weet ik zo gauw niets kernachtigs te bedenken. Of het moet het voorspelbare ‘Liefde’ zijn. Omdat het zo veelzijdig is, in zoveel soorten komt en dat je er nooit op voorbereid bent, wat je ook probeert.