Een blogpost waarin ik een filmpje wil laten zien van materiaal wat ik gisteravond gefilmd heb en bij thuiskomst gemonteerd en geüpload naar YouTube. Ik had van mijn moeder begrepen dat er voor de opening van de feestweek een waterski stuntteam hun kunsten zouden vertonen op de Maas en dat wilde ik wel zien!

Het was een Belgisch team van zowel mannen als vrouwen. Er waren zelfs kinderen bij. De jongste was 11 volgens mij, voor zover ik begrepen heb. Ze zijn iets van een uur bezig geweest en m’n moeder en ik hadden een mooi plekje gevonden in het gras aan de dijk, ondanks dat het al vrij druk was toen we aan kwamen.

De waterskishow was echt heel leuk om te zien en ik ben dan ook blij dat ik aardig wat gefilmd heb. Voor mij is dat overigens twee vliegen in één klap, omdat de lens van de camera de enige manier is voor mij om iets op een dergelijke afstand toch nog best goed te kunnen zien.

Foto’s heb ik ook wat gemaakt, maar die zijn niet zo heel goed gelukt. Het was al aardig aan het schemeren en omdat ik bij dit soort dingen juist een vrij korte sluitertijd moet gebruiken om bewogen foto’s te voorkomen, werd dat ‘m niet echt.

Hieronder het filmpje van gisteravond. Het is 10 minuten lang, wat vrij lang is voor mijn doen, maar ik heb er desondanks nog aardig wat uit geknipt en ik beloof je dat het zeker geen saai en eentonig filmpje is!