Deze week netjes op tijd en zelfs overdag al en niet pas ‘s avonds laat. Van de afgelopen week 21 foto’s, dus redelijk beschaafd in vergelijking met de 40 van vorige week… Maar dat was dan ook verspreid over 2 weken. Afgelopen week ben ik weer lekker aan het fietsen geweest, is m’n oma op bezoek geweest en ben ik een middag bij m’n vader geweest. Helaas werd ik ook nog ziek.

maandag 30 juli

Drie foto’s van maandag. Ik stond helemaal klaar om te rijden toen het opeens begon te regenen. Lekker, dat wisselvallige weer. Gelukkig was het nog geen 10 minuten later weer droog dus kon ik alsnog gaan. De eerste maakte ik vlak voordat ik vertrok.

Foto twee is genomen tijdens het rijden. Ik vond de lucht gaaf zo. De derde en laatste foto is een collage van twee foto’s, allebei genomen in Sleeuwijk. Het bovenste deel van de collage vind ik zelf heel apart, het was een gokje of dat zou lukken, maar blijkbaar een goed gokje. 🙂

dinsdag 31 juli

‘s Middags kwam oma langs en nadat we bij Albert Heijn boodschappen gingen doen, hebben we bij ‘t Oude Stadthuys gegeten. Ik had een malse kogelbiefstuk voorzien van een flinke toef groenvoer en een bakje Belgische frites. Heerlijk!

Op de tweede foto zie je de grappige placemats die onder onze borden lagen. Allemaal maffe weetjes stonden er op, maar oh wee, wat een spelfouten dat erin stonden! De laatste foto is genomen tijdens mijn fietsrondje van die avond. Deze foto is gemaakt in Sleeuwijk, ik vond het wel een apart gezicht, zo die laagstaande zon op het natte wegdek-met-kuilen.

woensdag 1 augustus

Woensdag heb ik eerst een lekkere wandeling met Bas gemaakt en ‘s middags ben ik bij m’n vader geweest. Op de eerste foto zie je mij met m’n zonnebril op. Ik heb wel leukere foto’s van mezelf, maar ik vind ‘m wel stoer.

Mijn zonnebril is er één van het merk Sinner en ik heb hem inmiddels volgens mij al zeker anderhalf jaar. Helaas zat er binnen 2 maanden al een krasje op één van de glazen maar over het algemeen heb ik daar niet veel hinder van.

Eigenlijk is het een herenmodel, maar ik heb serieus nog nooit een dames-zonnebril gevonden die ik leuk vind. Ik heb een hekel aan van die grote glazen en brillen met kleurtjes of versiersels gruwel ik helemaal van. Grote voordeel van deze bril is dat hij ook goed in m’n helm kan, dat is niet standaard het geval bij alle zonnebrillen.

Op de tweede foto zie het ‘t huis van mijn dromen. Het is een herenhuis wat op loopafstand van staat. Ik blijf het mooi vinden! Op de derde foto een bloem met één of ander griezelbeest erop.

Het is niet de eerste keer dat ik een foto van een bloem maak om er thuis achter te komen dat er één of ander beest op zat. Wat dit voor engerd is weet ik niet, voor een bij is hij te groot en een hommel is hariger. Ik vind het maar niks..

De laatste drie foto’s maakte ik ‘s middags toen ik bij m’n vader was. De zwart-wit foto van de auto (een BMW X5) vind ik heel vet, de volgende foto is van een blauwe hortensia en de laatste foto is recht omhoog genomen in de kas, een beetje een creatief verantwoorde foto dus 🙂

donderdag 2 augustus

Op de eerste een quote uit een roman die ik aan het lezen ben, ik moest er wel om glimlachen, de man van mijn dromen is dat namelijk ook niet bepaald. 🙂 Op de tweede foto mijn nieuwe foto op canvas van Pixum. Ik ben er blij mee en hij staat prachtig tegen mijn grijze muur, de kleuren komen daardoor nog beter uit.

vrijdag 3 augustus

Vrijdag voelde ik me niks lekker, grieperig, pijn in m’n hoofd, keel, buik en hondsmoe. De hele dag dus maar een beetje op de bank gehangen en blij liggen zijn dat zowel mijn boekenvoorraad als ook mijn koelkast onlangs nog aangevuld waren, dus dat ik me tenminste even kon vermaken. 🙂

Op de eerste foto een stukje uit een ander boekje wat ik van m’n moeder heb geleend. Het heet De Booswichtenclub en is een aanrader voor iedereen die van motorrijden houdt, echt hilarisch leuk om te lezen!

De tweede foto is een Mona-pudding met originele tekst op de bovenkant. Vraag me af of ze ook teksten hebben waar op staat waar die pudding niet goed voor is, de lijn bijvoorbeeld. De laatste heb ik gemaakt vanaf de ‘ziekenboeg’ op de bank.

zaterdag 4 augustus

Gisteren voelde ik me gelukkig wat beter, maar gelijk weer te veel overhoop gehaald natuurlijk. De eerste foto van Basje vind ik enorm schattig, hij ligt echt zo lief te kijken! De tweede is gemaakt tijdens de eerdere wandeling met bovengenoemde hond.

Dit is echt zo’n foto waarvan ik achteraf denk ‘eigenlijk is er niks aan’. Toch heb ik op Instagram inmiddels al meer dan 30 likes binnen, dat snap ik echt niet, dat anderen hem wel mooi vinden. Tot slot een zwart-wit foto van mezelf waar verder niets over te vertellen valt.

zondag 5 augustus

De laatste foto alweer. Begin van de week was het juli, en nu is het al een paar dagen augustus. Voor mijn gevoel heeft juli echt maar drie dagen geduurd, wat er misschien ook mee te maken heeft dat het niet echt veel zomerweer was.

De foto rechts maakte ik vanaf vanaf de Visbrug. Ik vind het altijd een mooi uitzicht over de Lingehaven zeker met zo’n bak vrolijk gekleurde bloemen erboven. Ik kom er bijna dagelijks langs, maar toch blijft het mooi om te zien.

De Lingehaven

Heb jij nog iets meegemaakt?