Alweer een week voorbij, en wát voor één. Ik heb behoorlijk wat stress voor m’n kiezen gehad, de afgelopen dagen (waardoor lees je morgen) maar verder was het niet een heel vervelende week. Ik heb wat minder gefietst dan normaal ondanks het mooie weer, maar desondanks heb ik mezelf aardig bezig kunnen houden. Hieronder de foto’s van de afgelopen week!

woensdag 8 augustus

Om te beginnen een Micky die wel héél slaperig kijkt, daarnaast mijn nieuwe oorbellen, uit de sale van Fashionology. Ik vind ze super, alleen zijn ze wel zwaar. Nadat ik ze gedragen heb, doen mijn oorlelletjes een beetje pijn. De laatste foto is mijn wekker. Ik kon alweer niet slapen.

donderdag 9 augustus

Een schattige foto van Bas en één van Micky en Molly. Ik had buiten mijn yoghurt zitten eten en soms mogen de katten het schaaltje uitlikken. Meestal is Molly de gelukkige, omdat Micky geen yoghurt lust. Griekse yoghurt lust ie dan weer wel en Molly zit heel verontwaardigd toe te kijken.

vrijdag 10 augustus

Vrijdag ben ik met mijn vader naar Den Bosch geweest, waar we smulden van een Bossche Bol van Jan de Groot. Op de tweede en derde foto een mooi huis. Ik was al lang niet meer in Den Bosch geweest en het viel me opnieuw op wat voor mooie stad het is met veel oude gebouwen, schitterende gevels en bijzondere ornamenten.

zaterdag 11 augustus

Op de eerste foto een ‘designer’ colablikje van Jean-Paul Gaultier. Ze stonden deze uit te delen in de stad. Op de 2e foto zie je een drakenboot, die waren aan het rondvaren in de haven. Foto 3 is ook genomen in de stad, er waren allerlei straatmuzikanten aan het spelen, leuk om te zien.

Foto 4 is genomen tijdens m’n fietsrondje die avond en is ter hoogte van Oudendijk. De laatste is mijn capuchonvest, waar m’n moeder de op eBay bestelde patch op genaaid heeft. Ik vind het gaaf. Grappig is trouwens dat het kruis reflecterend is.

zondag 12 augustus

Vandaag heb ik met m’n moeder een motorrit gehad. Op de eerste een supervette BMW-sportwagen. Op foto twee een zonsondergang. Die heb ik dan net weer niet tijdens die rit gemaakt, maar vanavond tijdens het fietsen.

Foto 3 is, als ik het me goed herinner, het stadje Buren. Op de vierde foto zie je een close-up van het Intruder logo (Suzuki) op de tank van de motor van m’n moeder. Tot slot 2 zwart-wit foto’s: Eén van onderweg (achteruit gemaakt) en één van mijn heerlijke ijskoude colaatje light.