Wat een warmte! Kun je het nog een beetje gekoeld houden? Ik moet zeggen dat dat mij nog best goed lukt eigenlijk. Binnen is het niet overdreven heet en ondanks de hitte heb ik het dit jaar nog niet benauwd gehad. Ik ben vanavond zelfs wezen fietsen bij 27 graden en ook dat ging goed.

De bijna koude douche achteraf was puur genieten! Inmiddels heb ik mijn iPhone 4S ook alweer anderhalve week, wat gaat de tijd hard! En ik heb natuurlijk de nodige foto’s gemaakt met mijn nieuwe aanwinst. Ik ben er zo blij mee!

maandag 13 augustus

Maandag ben ik met Bas weer eens in Woudrichem wezen wandelen. Het is maar goed dat ik overal foto’s van maak, want ik was het al vergeten! De eerste foto is genomen vanaf de pont, dit is Woudrichem nog niet, maar een stukje Gorkum.

Op de tweede foto een mooi paardje wat in Woudrichem ergens in een soort weitje stond. Ernaast stond nog een pony met een veulentje, wat erg schattig was. Ook daar had ik een foto van gemaakt, maar die was niet zo goed gelukt.

De derde foto wint niet de hoofdprijs van ‘meest mooie foto’, maar ik vond hem zo grappig! Dit was vlak bij het paard en opeens zag ik daar twee schoenen aan een hek hangen. Zou de eigenaar van deze witte gympies blaren hebben gehad of te warme voeten? De laatste foto vind ik zelf best mooi, het is een HDR van Woudrichem met op de achtergrond de kerktoren.

donderdag 16 augustus

Maar liefst 6 foto’s van donderdag (van dinsdag en woensdag geen leuke foto’s voorhanden). Op foto 1 zie je de cover van het boek wat ik op dat moment aan het lezen was. Het is een boek van Mariëlle Bovenkamp en heet ‘Vakantiepret?!’ Het is echt een hilarische chicklit en ik heb ‘m geloof ik in een dag uitgelezen!

Op de tweede, derde en vierde foto mijn katten. Foto 1 is Micky, foto 3 Molly en op de 2e foto zitten ‘Jut en Jul’ samen buiten. Ik vond dat zo’n grappig gezicht, dat ik er een foto van moest maken. Bas en ik waren dus gewoon binnen, en zij lagen met z’n tweetjes gezellig buiten. :-)

De vijfde foto is gemaakt tijdens m’n fietsrondje van die avond. In Oudendijk waren ze bezig met de voorbereidingen voor de feestweek en bijbehorende straatverlichting, dat zag er best leuk uit en van de week rijd ik ‘s avonds nog een keer langs om het eindresultaat te bekijken. De laatste foto is mijn nieuwe telefoonhoesje. Ik had bij zo’n goedkoop telefoonwinkeltje een iPhone bumper gekocht, maar ik vond het helemaal niks dus wilde hem terug brengen.

Ik kon blijkbaar alleen ruilen en toen heb ik deze genomen. Vind ‘m stoer! Inmiddels heb ik 3 hoesjes voor m’n iPhone 4S. De volgende dag kwam namelijk de via eBay bestelde zwart leren flipcase, waarvan ik overigens sterk twijfel of het wel echt leer is, maar hij staat wel stoer.

vrijdag 17 augustus

Op de eerste foto een motor (volgens mij een Harley Davidson, al ben ik in dit soort motoren niet heel erg thuis) met dichte velgen. Zoiets zie je regelmatig op motorbeurzen, maar in het echt zie ik het niet vaak. Wel heel gaaf, van die roestvrijstalen schijven.

Op de tweede foto zie je mijn favoriete brood: de Boule Beurre, in Nederlands ook wel bekend als ‘Boterbol’. Dit is een heel zacht rond witbrood met een vrij knapperige, zoutige korst. Ik heb het al vaker gekocht bij Albert Heijn, maar nu blijkt HEMA het ook te verkopen en net zo lekker!

De derde en laatste foto maakte ik tijdens een avondwandeling met Bas. De laatste is zoals je ziet een collage van 2 foto’s. De bovenste is gemaakt bij het Dalembolwerk, de andere is Buiten de Waterpoort. De derde foto is de Dalempoort.

zaterdag 18 augustus

Twee foto’s van zaterdag. De eerste is alweer een foto van Micky, maar hij ligt zo mooi op het tuinbankje hier, met z’n pootjes over elkaar geslagen. De tweede foto is het vuurwerk wat elk jaar op zaterdag tijdens de Zomerfeesten afgestoken wordt.

Dit is de eerste keer in negen jaar dat ik bij geen enkele dag van de Zomerfeesten aanwezig ben geweest, maar ik had gewoon geen zin en er waren ook niet echt artiesten bij die ik heel graag wilde zien. Dan maar een keer geen foto’s. Het vuurwerk heb ik in elk geval wel gezien.

zondag 19 augustus

De drie laatste foto’s van de afgelopen week. Begin van de middag was ik met Bas een stukje gaan lopen en ik heb hem even in het water laten poedelen Buiten de Waterpoort. Hij stond hier echt zo van ‘Kijk mij nu eens!’.

Hij durft niet te zwemmen, maar hij is de laatste jaren al wel zo ver dat hij een beetje aanrommelen in het lage water wel leuk vindt, zolang hij maar grond onder zijn pootjes voelt. Ik heb ook nog een kort filmpje gemaakt.

Verder een foto van mij, het werd tijd voor een wat meer zomerse profielfoto en dat werd dus deze. Ik draag hier mijn nieuwe jurkje van H&M, wat ik inmiddels overigens al even heb hangen, maar nu voor het eerst aan had.

De laatste foto heb ik genomen tijdens m’n fietsrondje van vanavond. Het was echt best wel warm om te fietsen, maar het ging niet onaardig, deze ‘blauw uitgeslagen’ foto vind ik wel iets hebben.