Het is weer de hoogste tijd voor een verse lading YouTube video’s! Deze keer heb ik een aantal animaties en stop-motion filmpjes voor je in de aanbieding. Dit soort dingen vind ik zelf overigens altijd heel erg leuk om te bekijken. Het is vaak zo ontzettend knap gemaakt!

Grappig filmpje over een varken die niet bij de koekjes kan…

Korte animatiefilm over een mot. Heel leuk om te kijken en nog best ontroerend ook.

Een heel mooi gemaakte korte animatiefilm over een schoorsteen die de hele stad vervuilt maar er zelf eigenlijk niets aan kan doen. Erg leuk!

Veel kattenliefhebbers zullen de hilarische getekende filmpjes van Simon’s Cat wellicht wel kennen, zo niet, hier is zijn YouTube kanaal. Ook deze video is weer geniaal en herkenbaar in al zijn eenvoud.

Groen van jaloezie zijn we allemaal soms. Ik als ik zie hoe gaaf dit filmpje gemaakt is! Het is een soort stop-motion, maar het loopt zo gesmeerd dat je dat bijna niet ziet.

Een getekende animatie met gesproken tekst over een Italiaan in Malta. Echt heel erg grappig! Elke keer als ik dit filmpje kijk moet ik weer lachen…

Als laatste wederom een erg knap gemaakte stop-motion video waarin het spel Scrabble centraal staat. Klinkt misschien saai, is het zeker niet!