Inmiddels heb ik weer wat linkjes bij elkaar gesprokkeld. De vorige keer heb ik een systeem geïntroduceerd waarbij de links als fotootjes weergegeven werden, waar je op kon klikken en een korte beschrijving kon lezen als je je muis erboven hield. Dat werkte ruimtebesparend, maar niet iedereen vond het even handig en eerlijk gezegd was het om te maken ook niet heel erg praktisch.

Dat gaan we dus anders doen. Ik concentreer me nu meer op de tekst en plaats er hier en daar een afbeelding bij, scheelt ook tijd en uiteindelijk gaat het om de linkjes en niet om de fotootjes. Als er foto’s te zien zijn, zie je die vanzelf op de desbetreffende pagina!

Google Maps enveloppen

Als je je post eens echt origineel wilt versturen, kun je dat bij Google doen.

Logo van de concurrent

Nog meer afbeeldingen maar nu van logo’s. Stel je eens voor hoe het logo van Apple eruit ziet als het gemaakt is van Windows-logo’s. Dat en meer vind je op deze link.