Inmiddels weer wat leuke linkjes bij elkaar gesprokkeld waar je naar hartenlust op kan klikken. De vorige keer heb ik een systeem geïntroduceerd waarbij alle links als vierkante fotootjes weergegeven werden, waar je op kon klikken en een korte beschrijving kon lezen als je je muis erboven hield. Dat werkte behoorlijk ruimtebesparend, maar niet iedereen vond het even handig en eerlijk gezegd was het om te maken ook niet heel erg handig.

Dat gaan we dus anders doen. Ik concentreer me nu meer op de tekst en plaats er hier en daar een afbeelding bij, scheelt ook tijd en uiteindelijk gaat het om de linkjes en niet zozeer om de fotootjes erbij. Als er foto’s te zien zijn, zie je die vanzelf op de desbetreffende pagina!

Creatieve fotografie

Zoals jullie weten ben ik ook dol op fotograferen en ik vind het ook leuk om andermans werk te zien. Ik kan je alvast vertellen dat hier heel bijzondere plaatjes tussen zitten, overigens wel met een hoog fun-gehalte.

  1. inspirationfeed.com/45-visionary-examples-of-creative-photography-8/
Google Maps enveloppen

Als je je post eens echt origineel wilt versturen, kun je dat bij Google doen.

  1. 1designperday.com/2010/03/31/google-envelopes-concept-way-of-sending-mails/
Typografie meubels

Ik hou van typografie en maak zelf ook graag afbeeldingen met iets van typografie erin. Dit is typografie naar een hoger niveau getild. Wat dacht je van een typografie-bank!

  1. oddee.com/item_97798.aspx
Logo van de concurrent

Nog meer afbeeldingen maar nu van logo’s. Stel je eens voor hoe het logo van Apple eruit ziet als het gemaakt is van Windows-logo’s. Dat en meer vind je op deze link.

  1. logobird.com/brandversations-logo-project/