Vanavond bij het OPEn RAam concert wezen kijken. En ja, dat met hoofdletters, dat hoort zo. Het was iets met opera en ondanks dat ik geen operaliefhebber ben, wilde ik toch kijken, misschien zou het wat leuk foto- of filmmateriaal opleveren.

Inmiddels weer thuis en nog even tijd om een blogpost te tikken. Van afgelopen week niet zoveel foto’s. Ik heb gefietst, gewandeld, ben bij oma geweest en gister lekker motor gereden en bij een evenement in Giessenburg geweest.

maandag 27 augustus

Twee foto’s van maandag, Ik was wandelen en heb onderweg op de markt een grote stroopwafel gehaald. De eerste foto is een bord Buiten de Waterpoort wat er nogal mistroostig uitziet. De boodschap staat een beetje haaks op zo’n gesloopt geval.

dinsdag 28 augustus

Dinsdag heb ik een nieuw snelheidsrecord behaald op vlakke weg, stiekem best trots! De tweede foto maakte ik ook onderweg, dit is ergens ter hoogte van Woudrichem, ik vond de wolkenlucht er gaaf uitzien zo. De laatste foto is een soort screenshot van TV. Ik zat de film ‘Blind Guy Dating’ te kijken (erg leuke film trouwens) en daar speelde dit lekkere ding in. Heb het even opgezocht en hij heet Chris Pine. Nooit van gehoord, maar mag er wezen!

donderdag 30 augustus

Donderdag was het slecht weer en maakte ik deze collage. De eerste is genomen op de heenweg richting Sleeuwijk, de tweede op de dijk in Sleeuwijk, de onderste is op weg naar huis. Op die onderste foto kun je het op twee plekken zien regenen.

Het was overigens niet bepaald een leuk ritje, want toen ik net in Sleeuwijk was, hoorde ik het onweren en daar heb ik het niet zo op, zeker niet als ik dan buiten op m’n fiets zit en niet binnen een minuut thuis kan zijn. Als een idioot naar huis gescheurd en helaas toch ook nog een enorme sloot water over me heen gekregen.

Er komen buien aan

vrijdag 31 augustus

Twee kleurrijke foto’s van vrijdag, allebei genomen bij oma. Die heeft meestal wel mooie bloemen binnen en buiten staan en dat vind ik leuk om te fotograferen. Helaas was ik m’n macrolensje vergeten, desondanks toch een paar mooie foto’s kunnen schieten. Op foto 1 een rieten mandje met roze asters, op de tweede foto een prachtige hortensia in heel veel kleurschakeringen.

zaterdag 1 september

De meeste foto’s van afgelopen week heb ik gister gemaakt, op zaterdag. Ik ben met m’n moeder op de motor naar Giessenburg geweest, naar ‘Platteland met Smaak’. Ondanks dat we dachten dat het wat tegen zou vallen, was het best leuk. We zijn ook nog met een paardentram en een sampan (bootje) mee geweest.

De eerste 2 foto’s zijn gemaakt in een paar leuke winkeltjes die we bekeken hebben. De derde foto is genomen vanuit het bootje en de overige foto’s zijn vanaf de motor genomen. Het was een leuke middag!

zondag 2 september

Deze heb ik vanavond genomen, tijdens het OPEn RAAm concert. Ondanks dat ik van opera de kriebels krijg, was het goed in elkaar gezet met prachtige lichteffecten, daar wilde ik wel een foto van maken. Deze maakte ik net voordat het begon om 9 uur. Ik wist niet tot hoe laat ‘t zou duren, maar omdat mijn rug pijn deed omdat ik niet lang kan staan, ben ik om 10 uur weg gegaan.

Gorcums Museum met licht-effecten