Week 36 was druk, week 37 niet, maar toen zat ik niet echt lekker in m’n vel. Daardoor is de Weekly Snaps van week 36 ook komen te vervallen, zonder dat ik daar iets over heb laten weten. Nu doen we ze dus samen. Na strenge selectie heb ik van afgelopen weken 37 foto’s overgehouden. Dat waren er in totaal ruim 170, dus ik heb goed uitgedund kun je wel zeggen!

3 september

Vorige week maandag een nieuwe ontdekking gedaan bij HEMA. Ze verkopen sinds kort namelijk ook van die ronde broden. Ze hebben verschillende soorten en ik heb al een paar keer de Boule Beurre gekocht. Deze hebben ze ook bij Albert Heijn en ik vind ze geweldig! Niks lekkerder dan een dik gesneden plak brood met boter en aardbeien!

120903-brood

4 september

Vorige week dinsdag werd onverwachts een heel leuke dag. Een vriend vroeg of ik zin had om mee te gaan op de motor naar België. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd, dus even later stond ik al klaar in m’n motorpak. Het was een gezellige middag met prachtig weer en onderweg van alles gezien en ook nog lekker gegeten. De foto rechts is gemaakt in Mechelen. Grappig, maar slecht te zien op deze foto, is de ‘gracht’ die leeg is.

120904-motorrit-13

5 september

Vorige week woensdag met m’n moeder naar Antwerpen geweest. Het verslag heb je al kunnen lezen in deze blogpost. Overigens staat daar een link naar een Facebook-album in, die achteraf niet blijkt te werken als je zelf geen Facebook hebt.

6 september

Donderdag bleef ik lekker thuis en kwam ‘s middags iemand van de woningbouw om een nieuw aanrechtblad te plaatsen. Mijn huidige had slijtplekken. Op de tweede foto zie je het nieuwe blad. De andere foto is het stuk Belgische chocolade die ik de vorige dag gekocht had.

7 september

Vrijdag heb ik niet zoveel bijzonders gedaan. Ik ben Buiten de Waterpoort wezen kijken, waar een circus stond en een giraffe buiten op het gras, zoals je op de foto ziet. Ik had hem zelfs al over het hoofd gezien! Rechts een zwart-wit foto van Molly die ik gewoon leuk vind.

9 september

Een foto gemaakt in Muiden, tijdens de King Cruise oldtimer dag, waar ik met m’n moeder ben geweest. Dit was kort omschreven een parkeerplaats vol met Amerikaanse oldtimers, auto’s en motoren. Er stond echt mooi spul tussen! Dit is een Kenworth vrachtwagen.

Eenmaal thuis, heb ik Bas een plezier gedaan en ben ik met hem gaan fietsen. De eerste maakte ik achteruit en op de gok. Bas geniet met volle teugen als hij mee mag. De laatste foto is van een herontdekt paar schoenen. Ik had ooit Converse AllStars in alle kleuren van de regenboog, maar nu alleen deze nog. Deze vind ik nog steeds leuk, ze zijn extra hoog en van jogging-stof met rood.

10 september

Ik heb me deze dag op een klusje gestort wat ik al eerder had moeten doen. Ik heb een kastje met glazen deurtjes en plateau’s, waar onder meer mijn glasservies op staat. Een hoop glas dus en ook grote kans dat er iets sneuvelt. Ik heb de boel eens goed schoon gemaakt en inderdaad is er wat gesneuveld. Verder ben ik opnieuw met Bas wezen fietsen en heb ik een flinke wandeling met hem gemaakt. Het katje op de derde foto spotte ik onderweg en tijdens het fietsen wilde Bas kennis maken met dit nieuwsgierige schaap.

11 september

Dinsdag heb ik weinig gedaan. Ik zat niet lekker in m’n vel, doordat ik vrijdag een knobbeltje in m’n borst had gevonden en daarmee naar de dokter was geweest. Ik werd doorverwezen en woensdag moest ik naar het ziekenhuis. Dinsdagavond had ik nog een vergadering, waar ik me met de beste wil van de wereld niet op kon concentreren, ik kon nog geen brokje informatie opnemen. Desondanks heb ik de tweeënhalf uur netjes uitgezeten.

120911-stadhuis-01

12 september

Zoals ik schreef, moest ik naar ‘t ziekenhuis voor onderzoek. Ondanks dat ik aanvankelijk gezegd had dat het niet hoefde, is m’n moeder hierheen gereden om me te vergezellen en stiekem vond ik dat toch wel fijn, ik heb veel steun aan haar gehad deze dagen. Na de onderzoeken kon ik naar huis en ‘s middags was de uitslag.

Ik ben met m’n moeder naar huis gereden en heb daar zelfgebakken appeltaart met slagroom op. Dat bleek uiteindelijk een voorproefje te zijn van het goede nieuws wat ik ‘s middags kreeg, er was namelijk niks om me zorgen over te maken, want alles was in orde, het bleek een vetbultje te zijn. Een andere foto die ik trouwens ook nog maakte toen ik nog bij m’n moeder was, is deze. Een enorme bos lavendel met twee koolwitjes erboven.

13 september

Donderdag heb ik niet veel gedaan, ik zat nog zo vol met de spanning van de dagen ervoor, dat ik besloot het lekker rustig aan te doen. Ik heb met Bas gewandeld en op de bank liggen lezen. De eerste foto maakte ik tijdens de wandeling, ik vind ‘m zelf erg mooi. De tweede foto is er één van Micky met een soort van HDR effect.

14 september

‘s Middags ging ik met m’n moeder en oma naar Boxmeer, naar de open dag van het werk van mijn oom. Hij werkt voor een vleesverwerkingsbedrijf. Ze hebben machines om kipnuggets, hamburgers en dat soort dingen te maken. Op één foto zie je zo’n oven die ze gebruiken, een enorm ding! Verder een leuke kilometerstand in de auto van m’n moeder en een poster in een frietkot, waar een wel heel slordige fout op staat!

15 september

Zaterdag ben ik ‘s middags in Sleeuwijk wat wezen drinken met een kennis en verder heb ik een beetje in en om het huis gerommeld en niet al te veel bijzonders gedaan. ‘s Avonds heb ik een stevige wandeling gemaakt met Bas en daarbij deze foto’s gemaakt. De eerste is gemaakt vlakbij het stadhuis, De tweede in de binnenstad, ik vind het altijd een mooi gezicht, al die verschillende kleuren winkelverlichting. Het heeft iets gezelligs.

16 september

Allereerst mijn nieuwe profielfoto. Ik heb een nieuwe manier uitgevonden om m’n haar te doen en dat is met een heel schuine scheiding. Normaal is m’n scheiding ook niet echt in het midden, maar op deze manier valt het toch weer heel anders en ik vind het best leuk!

Op de tweede foto mijn nieuwe laarsjes. Deze kocht ik maandag al, maar ik mocht ze van mezelf pas dragen, nadat ik de uitslag had van de onderzoeken. Eigenlijk was het de bedoeling ze ook dan pas te kopen, maar omdat ze toevallig deze week in de folder stonden, wilde ik niet naast het net vissen en haalde ik ze maandag al.

Het zijn echt superlaarsjes en de kleur is heel mooi felrood. Op de derde foto een sfeervol plaatje van de stadswal waar ik vanmorgen met Bas aan het wandelen was en als laatste een screenshot van de TV met een wel heel stoer jochie, uit de film ‘Big Daddy’, die vanavond op TV was.