Ik kan terugkijken op een prima week! Misschien niet zo veel foto’s gemaakt deze keer, maar wel gewoon een lekkere week gehad. Veel gefietst (nu kan het nog), een hoop films gezien, de nodige kilometers gemaakt met Bas en gisteren was het hoogtepunt: met ruim 4000 motoren naar het Atomium in Brussel!

dinsdag 18 september

Ik begin bij dinsdag, want van maandag heb ik geen foto’s. Ik had mezelf een fotografieopdracht gegeven; ik moest foto’s maken van blauwe dingen en dat was best lastig, maar gelukt. De tweede heb ik met mijn macrolensje gemaakt en is een deel van een haarspeldje.

woensdag 19 september

‘s Middags ben ik bij m’n moeder geweest, zomaar voor de gezelligheid. Daar maakte ik de eerste foto’s. De eerste was een perfect geweven spinnenweb, de tweede is van een mooie wolkenlucht. Als laatste een screenshot van het bericht dat ik IOS6 kon downloaden.

Net als elke andere iPhonebezitter, keek ik enorm uit naar deze nieuwe update. ‘s Avonds heb ik ‘m bijgewerkt en gelukkig geen time-outs gehad, zoals dat met IOS5 wel het geval was.

donderdag 20 september

Het is te merken dat de zomer voorbij is. Dat resulteert in dreigende wolkenluchten zoals op de eerste foto. Aan de andere kant scheen de zon, wat een apart effect gaf. Op de tweede foto mijn pootjes gestoken in fietsbroek. Klaar om te rijden, maar het was fris, dus waarschijnlijk kan ik de korte fietsbroek niet lang meer dragen.

vrijdag 21 september

Vrijdag meer foto’s gemaakt dan ik dacht. Ik ben met Bas naar Gorkum Oost geweest, omdat ik iets bij DA moest hebben. Onderweg de eerste drie foto’s gemaakt, een klimplant, mooi uitzicht en Bas die tussen de spijlen van een bruggetje door naar eendjes kijkt.

Foto vier is het bewijs dat ik wel eens kook, de macaroni was lekker! Het panorama maakte ik later op de dag en ik vind hem erg mooi. Als laatste een foto op de dijk van Sleeuwijk, waar een heteluchtballon laag overheen kwam zweven. Mooi gezicht!

zaterdag 22 september

Op deze dag deed ik met m’n moeder mee aan een protestrit van MAG. Ik ging eerst met het pontje naar de overkant, waar ik de eerste en de laatste foto maakte. Vooral de eerste vind ik erg mooi, daar zie je Woudrichem in silhouet.

Foto 2 en 3 zijn gemaakt tijdens de motorrit. De eerste van de twee is onderweg en de andere is een collage van drie foto’s van het Atomium, waar het verzamelpunt was. Morgen volgt een uitgebreidere blogpost over dit evenement.