Een week waarin ik druk ben geweest met van alles en niks. Veel rennen en vliegen en uiteindelijk achteraf bedenken: “Wat heb ik nou eigenlijk allemaal gedaan”. Eén ding is in elk geval zeker: veel foto’s heb ik niet gemaakt. Na selectie zijn er van afgelopen week slechts 14 overgebleven en dat is minder dan ik in lange tijd in de Weekly Snaps heb verwerkt.

24 & 25 september

Maandag en dinsdag lekker aan het wandelen geweest en daarbij ook wat foto’s gemaakt. Het voordeel van het wisselvallige weer van afgelopen week, is dat ‘t vaak de meest waanzinnige wolkenluchten oplevert, zoals op de eerste foto. De tweede is een plaatje van de Lingehaven.

26 september

Weer wezen wandelen en van de rest van de dag kan ik me weinig herinneren. Zoals ik schreef; soms heb je van die dagen dat je de hele dag in de weer bent en achteraf niet eens weet wat je gedaan hebt. Hier zie je één van de smalle steegjes die Gorkum rijk is. Verder valt er niet veel over te vertellen, behalve dan dat ik blij ben dat ik niet in zo’n steegje woon. Lijkt me vrij donker!

Steegje in Gorinchem

27 september

Op de eerste en derde foto zie je Molly en Bas, die op schoot liggen, alhoewel niet tegelijkertijd. Ik moest wachten op een pakketje wat de post zou komen brengen en zat dus verplicht binnen. Uiteindelijk kwam hij pas om half zeven. De middelste foto maakte ik ‘s morgens, De etalage van Promiss deed me erg aan Mondriaan denken.

28 september

Op de eerste en tweede foto zie je de replica van het Russische fregat Shtandart. Een prachtig historisch schip, waar ik zaterdag tijdens de botenbeurs op geweest ben. Mooi om te zien! Tot slot een fotootje van Woudrichem.

Ik had een lange en vermoeiende dag achter de rug, nadat ik ‘s middags in Dordrecht de hele stad af was geweest voor een schoudertasje en vier uur gelopen had. Uiteindelijk ben ik ook nog gaan fietsen en om te bewijzen dat ik écht wel conditie had, heb ik gelijk m’n langste rondje gedaan, waarbij ik door Woudrichem rijd.

29 september

Op de eerste foto wederom een mooie wolkenlucht boven de Merwede, op de tweede en derde foto weer dat mooie schip. De zwart-wit foto maakte ik vanaf de veerpont (ik was een middagje bij m’n moeder geweest) en de derde maakte ik ‘s avonds, toen het schip Gorkum weer verliet.

30 september

Ondanks dat ik aanvankelijk van plan was helemaal niks te doen vandaag, ben ik toch nog aardig in de weer geweest. Ik heb lekker lang uitgeslapen, maar toen ik zag dat het zo’n prachtige dag was, besloot ik met Bas weer eens in Woudrichem te gaan wandelen. Met mijn fietsrondjes kom ik er haast dagelijks door en ook als ik naar m’n moeder ga, maar wandelen is toch weer anders.

Ondanks dat je met een wandeling over de stadswallen binnen 20 minuten rond bent, is het toch leuk. Het was overigens drukker dan dat ik gewend was, misschien wel Dokter Tinus toeristen. :-) Ook nog een hapje gegeten bij ‘t Oude Raedthuys en eierkoeken gekocht bij de molen.

We waren om half vier thuis en daarna ben ik nog een eindje wezen fietsen en heb ik de tuinmeubels in de olie gezet en de boel winterklaar gemaakt. Vooral de eerste foto vind ik erg leuk, het beeldje van het oude zalmvissertje wat over het stadje heen kijkt.