Ik heb een tijdje geleden ook al eens een wishlist geschreven, ook wel bekend als bucketlist, maar ik ga het nu eens op een heel andere manier doen! Deze keer niet met een lijstje van items die ik zelf bedacht heb, maar aan de hand van bestaande afbeeldingen met teksten erop. Snap je het niet helemaal? Lees maar verder, dan snap je het vanzelf!

Onderstaand een aantal afbeeldingen met daarop iets wat ik ooit nog weleens zou willen doen, leren, eten, kopen, name it! Met daaronder een korte beschrijving van het hoe en waarom.

Luchtballon

Ik zou haast zeggen: wie wil dat nu niet. Het lijkt me geweldig om eens met een heteluchtballon mee te gaan, enige wat me tegenhoudt, is dat het zo verdraaid duur is. € 100 per persoon ben je al snel kwijt, dat is het enige minpunt, anders had ik het al lang eens gedaan.

Zwemmen met dolfijnen

Ook dat lijkt me geweldig! Jaren geleden, en dan heb ik het echt over minstens 10 jaar geleden, was ik sowieso heel erg gek van dolfijnen. Dat heb ik niet meer zo, maar met dolfijnen zwemmen, tja, lijkt me gewoon mooi.

Route 66

Dat lijkt me nu echt vet! Maar dan wel met een motor natuurlijk!

Vloeiend Spaans leren

Er heeft maandenlang zo’n pakket om Spaans te leren op mijn pc gestaan, maar ik heb er nooit iets mee gedaan, geen zin in. Ik vind Spaans een prachtige taal en zou het graag spreken, maar ik heb geen zin om er moeite voor te doen, ik wil het gewoon kunnen, zomaar. 🙂

De ruimte in

Beam me up, Scotty! Als het ooit zover komt dat gewone mensen voor een niet al te astronomisch bedrag een reisje door de ruimte kunnen maken, reken maar dat ik dan in de rij sta! Dat lijkt me echt zó geweldig!

Een korset dragen

Iets wat ik altijd nog eens zou willen en dan wel een echt korset en geen lookalike. Ik heb weleens zo’n korset-achtig topje gehad wat ik voor de feestdagen had gekocht, maar dat is anders. Waar ik vooral benieuwd naar ben is wat zo’n korset met mijn taille zou doen en ik denk dat je je er heel vrouwelijk in voelt, alleen daarom zou ik zo’n ding al willen dragen!

Walk-in closet

Ja, ja en nog eens, ja! Dat lijkt me echt ideaal en zó gaaf!

Er vandoor met hem

No comment.

Bad van chocolade

Welke vrouw is er nu niet dol op chocolade! Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk weinig eet, maar als ik dan weer eens iets van chocolade heb, is dat echt genieten! Een keer een bad nemen in een bak vol chocolade lijkt me echt heavenly. Lekker plakkerig ook (daar houd ik dan weer minder van) maar ach, het gaat om het idee, hè.

Cruise

Ook dat zou ik nog wel eens willen, jammer dat die dingen altijd zo duur zijn. 🙂

In een onderzeeër

Ik heb een paar jaar gedoken, met m’n vader, dus ik heb wel zo’n beetje een idee hoe het leven er onder water uitziet, toch lijkt zo’n onderzeeër me wel heel gaaf, zeker omdat zo’n ding vaak een stuk dieper gaat dan dat je met perslucht kunt komen.

Kleine tattoo met grote betekenis

Ik heb al zes tattoos, maar wil er eigenlijk nog één. Zolang ik niet heb bedacht waar en wat, komt er niets, zoiets moet wel vast in m’n kop zitten, anders is het niet goed. Het enige wat ik erover in m’n hoofd heb, is dat het iets kleins moet zijn, maar wel iets wat heel veel voor me betekent.

Babyleeuw vasthouden

Lijkt me schattig!

Een Audi R8 bezitten

Oh yes baby! Ik heb deze een paar keer in het echt mogen bewonderen en één keer van vrij dichtbij en ik vind ze zó gaaf! En als ik dan toch bezig ben, laat er gelijk een mooie rood/zwarte Yamaha Fazer naast staan, past mooi bij elkaar, allebei lekker sportief en met een zalig geluidje!

Op hakken leren lopen

Ik kan op hakken lopen, maar niet hoger dan zo’n 12 cm. En het ligt er ook aan wat voor hakken en de manier waarop ze aan de rest van de schoen zijn bevestigd. Uit praktische overwegingen en ook een stukje gemakzucht, draag ik dus meestal platte schoenen en laarzen, maar o my, wat zou ik het geweldig vinden als ik moeiteloos op van die enorme palen kon lopen!

Alaskan Malamute nemen

Ik ben gek op honden en ben er ook mee opgegroeid. We hadden vroeger al allerlei soorten honden en zelf heb ik een Jack Russell. Mijn favoriete hond ever is echter een Alaskan Malamute, ik vind dat zulke fascinerende honden en ik droom ervan om ooit zelf zo’n hond te hebben.