Ik hou van haarbandjes! Eigenlijk ben ik ze pas meer gaan dragen sinds m’n haar wat langer is geworden. Het is nog steeds relatief kort, maar daar wordt aan gewerkt. Er moet nog minstens 5 cm bij en dat wordt dus nog even sparen. Maar hoe langer mijn haar wordt, hoe leuker zo’n haarbandje staat! Daarnaast is het erg praktisch!

Haarbandjes dus, ik was pas op Ebay eigenlijk op zoek naar een paar leuke iPhone hoesjes (ik hou van afwisselen) maar uiteindelijk vond ik maar één hoesje wat ik leuk vond en sprong ik een beetje van de hak op de tak doordat ik nog eens ging zoeken naar een zwart kanten haarbandje.

Ik heb zo’n elastische van H&M, die hadden ze destijds ook in het wit, maar die heb ik zó vaak gedragen dat hij versleten is en er ook ‘ladders’ in zitten. Op zich zie je dat niet eens zo heel goed als ik hem draag, maar ik erger me eraan dus hoopte ik een vervanger te kunnen vinden.

Al snel een haarbandje gevonden wat er veel op leek en die besteld. Maar o jee, die verkoper had nog meer leuke haarbandjes! Uiteindelijk besloot ik mijn Ebay-speurtocht met de aanschaf van maar liefst vijf haarbandjes, eigenlijk zes, want één bestond uit een setje van 2. Toevallig genoeg ontving ik beide pakketjes (ze waren van 2 verschillende verkopers) op dezelfde dag dus kon ik ze gelijk mooi allemaal op de foto zetten en een shoplog maken.

Ik wilde eerst de foto’s die bij de objectbeschrijving op Ebay stonden gebruiken, maar die waren niet van de meest geweldige kwaliteit dus besloot ik de softbox er maar bij te pakken en er zelf een paar te maken, zo gebeurd…

Allereerst een elastische haarband met zwart-wit zebraprint. Ik heb deze ook in het rood met zwart, ook een keer op Ebay besteld en zoals je weet, vind ik zebraprint erg leuk, dus toen ik er één zag staan in zwart met wit wilde ik die ook wel hebben.

Die ernaast bleek in het echt anders te zijn dan dat ik had verwacht. Ik dacht dat het ook zo’n stretch-ding was, maar het is zo’n haarband met ijzerdraad erin die je kunt buigen en om je hoofd knopen.

Ondanks dat ik gelijk zoiets had van; da’s niks voor mij, vind ik het niet eens zo gek. Alleen draag ik de uiteinden niet bovenop mijn hoofd (dat staat leuk als je langer haar hebt maar niet met mijn lengte), maar in m’n nek. Het heeft wel iets De haarband is van satijn met daaroverheen een laagje kant. Beide haarbandjes komen van Ebay verkoper suzibeesonline.

En daar is ie dan, het kanten haarbandje! Helaas is hij een stuk strakker/korter dan degene die ik had, dus ik weet niet zeker of ik hem echt fijn ga vinden. Natuurlijk zit er veel rek in, maar van die loei-strakke haarbanden krijg ik op een gegeven moment hoofdpijn als ik dat de hele dag draag.

De gestreepte haarband was eigenlijk een setje; deze en dezelfde, maar dan met een soort lichtgoud met zwart gestreept. Aangezien ik niet van goudkleur houd en ook geen bruine kleding heb, zal ik die niet snel dragen. Ik heb ‘m in de verpakking laten zitten en zet ‘m op Marktplaats. Het is misschien een beetje lastig te zien, maar er zit een heel subtiel glittertje in de stof.

Haarband met skulls

Tot slot mijn favoriet! Deze heb ik vrijdag al gedragen en ik vind hem superleuk! Normaal moet ik niks hebben van haarbanden met een strik erop, maar in combinatie met de skull-print vind ik het toch wel erg leuk! De strik zit erop vast genaaid en is ook niet overdreven groot, het is een beetje rockabilly-achtig en daar hou ik op z’n tijd wel van. De haarband is van chiffon en is niet overdreven strak, dus wel zo prettig. Deze ga ik zeker weten heel vaak dragen!

Tot zover dus mijn nieuwe haarbandjes, gelukkig kosten die dingen bijna niks en zeker niet op Ebay, dus dan kun je voor weinig geld nog eens wat nieuws aanschaffen! De onderste drie haarbandjes komen overigens van Ebay verkoper glamourgirlaccessories. Zowel de haarbandjes van deze verkoper als die erboven, werden allemaal supersnel verzonden!