Wel doen, niet doen, wel doen, of toch maar niet doen. Ik wist niet goed wat ik ermee aan moest vandaag. Of ik mezelf na de afgelopen anderhalve week braaf elke dag geblogd te hebben een dagje vrij zou gunnen, of dat het toch wel mooi zou staan als ik ook deze week zonder onderbrekingen elke dag een vakje van de blog-kalender zou hebben vol gemaakt.

Nadat ik al op diverse andere blogs herfst-inspiratie artikelen voorbij heb zien komen, besloot ik het over een andere boeg te gooien (eigenwijs als altijd) en een regen-inspiratie artikel te schrijven. Al was het alleen maar om te bewijzen dat regen niet altijd alleen te maken heeft met somber, donker, negatief en vies.

Het bewijs daarvoor is alleen al geleverd door het feit dat ik de afgelopen 2 dagen veel later uit bed ben gekomen dan nodig was, puur omdat het ‘zo lekker regende’ en mijn bedje dan extra lekker ligt… Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken, geniet ervan zou ik zeggen! Bij voorkeur met je voeten gestoken in een stel warme sloffen en een warme kom thee in je handen. Niks mis met een beetje knusheid op z’n tijd!