Zo luister ik maandenlang non-stop naar dezelfde liedjes en dan opeens zijn er weer een hele hoop nieuwe nummers waar ik helemaal blij van word en die vervolgens weer een poosje op m’n iPod staan, totdat ik ze zat ben.

Vorige maand schreef ik nog een Momentopname, nu is er weer nieuwe muziek dus tijd voor een nieuwe post! Een verdere inleiding is eigenlijk niet nodig, dus laat ik maar snel beginnen met een lijstje nummers waar ik momenteel graag en vaak naar luister!

Christina Aguilera – Your body

Ik ben serieus verslaafd aan dit nummer, ik vind het zó lekker en zó sexy! Het is daarnaast ook nog eens een supernummer voor tijdens het fietsen, dus hij is al diverse keren op repeat gegaan op m’n iPod. Ik denk niet dat ik snel genoeg zal krijgen van dit liedje, de clip vind ik trouwens ook best gaaf, ondeugend met een knipoog zeg maar. Dat kun je aan haar wel overlaten.

Fun – Some nights

Gewoon een heerlijk nummer, verder valt er niet zoveel over te zeggen eigenlijk.

Black Stone Cherry – Blame it on the boom boom

Gewoon lekker!

Nickelback – Trying not to love you

Weet ik alles van. Maar dat terzijde. Heerlijke nieuwe single van één van mijn favoriete bands. De muziek begint trouwens pas op 1:32, is weer zo’n minifilm in een clip idee.

Emeli Sandé – My kind of love

Alweer een liedje met zo’n fijne toepasselijke tekst. Maar wel een goed nummer! Ik kende heel die Emeli Sandé niet, tot nu dan. Het is een beetje R&B-achtig en normaal houd ik daar niet zo van, toch vind ik dit een mooi nummer.

Mumford & Sons – I will wait

Volgens mij word ik echt vrolijk van alle liedjes van deze band. Ik hou van de Ierse sound en het vlotte tempo. Dit is weer zo’n liedje wat ik gewoonweg heerlijk vind, lekker meezingen en het volume een paar tikkies omhoog. Yeah baby!

The Killers – All these things that I’ve done

De meeste liedjes in de Momentopname van deze keer zijn behoorlijk recent, deze niet, het is zelfs al een nummer wat dateert uit 2004. Toch blijft ie goed. Hoe ik deze nu opeens weer herontdekt heb? Ik werd pas wakker met dit liedje in m’n hoofd.

Dat heb ik wel vaker, dan hoef ik een nummer niet eens gehoord te hebben en toch zit het dan opeens, zomaar uit het niets, in m’n hoofd. Zo ook hiermee. Ook een heel fijn nummer om luidkeels mee te blèren!