Internetshoppen, wie doet het niet? Lekker vanuit je luie stoel of de bank items die je leuk vindt aanklikken, bekijken en bestellen. Geen onflatteuze tl-balken in te krappe pashokjes, geen opdringerige verkoopsters of rijen voor de kassa en de bestelde items lekker thuis op je eigen tijd en in je eigen spiegel passen. Ik ben fan!

Een tijdje geleden werd ik benaderd door iemand van Sans-Online, met de vraag of ik met hen wilde samenwerken en een review wilde schrijven op mijn blog. Ik kreeg een shoptegoed en ben eens op mijn gemak rond gaan snuffelen op de website.

Sans-Online is een webshop die je waarschijnlijk wel kent, al is het alleen van naam. Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd een beetje huiverig was van de vermelding dat ze merkkleding verkopen, maar daar is veel verschil in!

Als je tegen mij over merkkleding begint, denk ik gelijk aan het duurste segment. Gucci, Prada, Guess, dat soort onbetaalbare mode. The real high fashion, zeg maar… Gelukkig bestaat er ook betaalbare merkkleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ONLY, Vero Moda, Mexx en VILA.

Op de website van Sans kun je in de menubalk bovenin meteen een overzicht zien van alle merken die verkocht worden en dat is een indrukwekkende lijst! Sans-Online richt zich met name op de kleding (dames, heren en basics), maar heeft ook een redelijke collectie accessoires met onder meer tassen, sjaals, riemen en beenmode.

De keuze in kleding is op z’n zachtst gezegd enorm. Handigheidje is dat als je op een rubriek klikt, je meteen een onderverdeling krijgt op merk. Wil je bijvoorbeeld kijken in de rubriek jassen, kun je meteen kiezen uit maar liefst 11 verschillende merken, waaronder EDC, Garcia en Object. Als je echt merkgeoriënteerd op zoek bent naar een bepaald item is dat dus heel handig!

Met zoveel items is het lastig om een keuze te maken, maar het is gelukt! Ik was gelijk al gaan kijken bij ONLY, want dat vind ik een leuk merk. Uiteindelijk is het een stoer imitatieleren hesje geworden. Een bikerjack zonder mouwen, zeg maar. Zo’n vestje wilde ik al een tijd, maar nog niets gevonden naar mijn zin. Meestal vind ik ze te dik of te lang of geen mooi materiaal.

Als je bij Sans-Online iets voor 16:00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis en ook betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 25. Dat noem ik nog eens service! Ik bestelde het ONLY-vestje donderdagavond laat.

De volgende dag moest ik weg en ik baal er altijd van als de post net geweest is als ik niet thuis ben. Meteen na mijn bestelling ontving ik mail met daarin een bevestiging van de bestelling en een link naar de MySans pagina, waar je terecht kunt voor een overzicht van je bestellingen en gegevens.

Vrijdagmorgen ontving ik nogmaals een mailtje, dit keer de verzendbevestiging. En inderdaad: zaterdag werd mijn pakketje bezorgd door SelektVracht. Supersnel dus! Ondanks dat ik ergens mee bezig was op het moment dat de bestelling bezorgd werd, kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en heb ik het vestje gelijk gepast. Hij is echt superleuk en precies wat ik zocht, dus heel erg blij mee! Hieronder een collage met een paar foto’s van het item!

Gaaf is ie, hè? Ik had gelijk al allemaal outfit combinaties in m’n hoofd waarmee ik het kan combineren. Hij is niet al te dik dus echt bedoeld als gilet en niet als bodywarmer. De afwerking is ook heel mooi en met leuke details. Handig is dat de flappen van de kraag ook vast te zetten zijn met een drukker, zodat ze ook netjes op hun plek blijven zitten als je het los draagt.

Hiernaast een foto van mij waarop ik het draag. Niet echt een geweldige foto omdat ie vrij scheef is en via de spiegel gemaakt met mijn iPhone voor m’n neus, maar het is wat. :-) Ik ben nu eenmaal geen ster in het maken van outfitfoto’s en meestal ben ik er ook te lui voor, maar ik was (correctie: ben) zo blij met m’n nieuwe aanwinst dat ik hem toch wel even vast wilde leggen! De slotconclusie? De website van Sans-Online staat inmiddels bij mijn favorieten en ik zal in de toekomst vast en zeker nog eens iets bestellen bij deze webshop!