Afgelopen week heb ik, zoals misschien opgevallen is, weinig geblogd. Daar gaat snel verandering in komen! De komende twee dagen heb ik sowieso al wat invulling, onder meer een leuk Facebook gerelateerd nieuwtje en vergeet niet morgen mijn Sans-Online review te checken!

Nu eerst het vaste zondagse item. Deze keer gelukkig weer meer foto’s dan de weken ervoor. Dat had alles te maken met het feit dat ik, ondanks het herfstige weer, redelijk veel buiten ben geweest en ook niet de hele week thuis heb gezeten. Laten we maar gauw beginnen!

maandag 8 oktober

Ik moest bij de juwelier zijn om de sluiting van een armband te laten verstellen en Bas was mee. Vervolgens gelijk een stevige wandeling erachteraan geplakt en twee uur, acht kilometer en een enorme sloot cappuccino verder, waren we weer thuis.

De eerste vijf zijn onderweg gemaakt. 1. Banneweg 2. Hondenbeeld in Gijsbert van Andelpark met Bas. 3. Herfstbladeren in het park 4. Koffie bij DeliFrance 5. Zonnebloemen. Als laatste een foto van een paar ‘tools’ die ik gebruikt heb om Bas z’n Hubertus klauwtjes te kortwieken, voordat ze vanzelf afbreken.

dinsdag 9 oktober

Wat een contrast. Slechts één foto van dinsdag, wel een schattige. De mensen die m’n blog langer volgen, zullen weten dat ik vóór m’n Instagramgekte fan was van Hipstamatic. Ik schreef pas nog dat ik die te weinig gebruikte, maar daar is verandering in gekomen, sinds er een multi exposure mogelijkheid in zit.

Dat houdt in dat je foto twee keer belicht wordt. Je kunt twee verschillende beelden in één krijgen, zoals hier het patroon van een kussen en Bas. Ik heb vroeger een camera gehad die dat ook kon en vind de multi exposure techniek nog steeds erg leuk en fascinerend!

121009-bas-01

woensdag 10 oktober

Op de eerste foto ik met mijn opnieuw opgelichte haar. Het is nu zoals dat ik het al die tijd wilde. Een lichte toplaag (net zo licht als de voorkant) en daaronder mijn eigen kleur. Ben ik dus in een jaar tijd van gitzwart naar lichtblond gegaan!

De tweede is gemaakt bij m’n moeder thuis. Die kwam woensdag terug van vakantie en ik had een verrassingsactie op touw gezet en ben naar haar huis gegaan met een bos bloemen en wat boodschappen. Ik heb haar opgewacht en ze vond ‘t een erg leuke verrassing! Doordat ik nog lang moest wachten voordat ze kwam, heb ik me vermaakt met foto’s maken.

Deze is van een Gerbera en ook de drie onderste foto’s zijn bij m’n moeder genomen. Tot slot de laatste. Die vind ik zelf ontzettend gaaf en ik maakte hem tijdens een snel fietsrondje wat ik deed nadat ik thuis was. Ik had me voorgenomen niet meer te gaan, maar kon het niet laten.

donderdag 11 oktober

Allereerst twee foto’s van de Lingehaven. Wat ik erg mooi vind aan deze foto’s is de reflectie in het water, maar vooral alle oranje blaadjes die op het water liggen. Op de derde foto mijn pols met daaraan één van de armbandjes die mijn moeder voor me mee heeft genomen van haar vakantie. Ik heb er zelf de studs op gemaakt en vind het gaaf! Zonder was ie ook leuk, maar ik had al een tijdje het idee om een armbandje te pimpen en deze was er perfect voor!

Als laatste een foto van mij, Sinds ik bij Vera Camilla haar Lana del Rey ooglook heb gezien, ben ik daar helemaal weg van en maak ik hem zelf ook regelmatig. Niet precies hetzelfde, maar op mijn manier. Die draag ik hier ook en hij was deze dag zo goed gelukt dat ik ‘s avonds helemaal geen zin had om het eraf te poetsen.

vrijdag 12 oktober

Bus, auto, vliegtuig. Je komt wat tegen als je ruim een uur in de auto zit. Vrijdag met oma en m’n moeder naar Nieuw-Vennep geweest, waar een bedrijf een jassen-modelverkoop had. Aangezien ik al sinds vorig jaar herfst op zoek ben naar een nieuwe winterjas (de mijne is inmiddels bijna 8 jaar oud), hoopte ik dat ik hier kon slagen voor niet al te veel geld.

Dat viel tegen; er waren minder jassen dan dat ik verwacht had en ook veel hetzelfde. Ik vond niets mooi, dus niets gekocht. Het lastige is dat ik niet precies weet wat ik wil, alleen dat ie felrood moet zijn en niet zo kort als m’n huidige.

Dat is een bikerjack, maar dan van wol en hij valt in de taille. Onderweg kon ik me niet concentreren op m’n meegebrachte boek, dus maar naar buiten loeren. Waar ik deze Franse touringcar spotte en een vliegtuig van KLM, vlak naast de weg.

zaterdag 13 oktober

Dit is de nieuwste aanwinst van HEMA en ik hou nu nog meer van die winkel! Dit goedje heet cheesecake met framboos en het is een soort kwark, met een topping van framboos en onderin een bodempje koekkruimels. Ik noem het Monchoutaart in een bakkie, want daar lijkt het veel op. Echt te lekker voor woorden!

121013-toetje

zondag 14 oktober

Naast de inmiddels beruchte Alfa Romeo 159 Sportwagon, is dit ook één van mijn favorieten! De ideale situatie? De Alfa voor normaal gebruik en de Audi R8 voor plezierritjes. En dan ook nog een rijbewijs, een stel goede ogen en niet te vergeten een flinke bankrekening. Maar dromen mag! Voor een vrouw loop ik wel erg warm voor zo’n blits wagentje, maar ik interesseer me nu eenmaal voor techniek.

121014-audi-r8