Van afgelopen week heb ik weinig foto’s. Op een middagje Woudrichem na, ben ik nergens geweest en heb ik niets gedaan. Ik heb vooral achter de pc  gehangen, aan m’n site werken, klusjes wegwerken etc. Ondanks het lage aantal, toch maar een overzichtje maken. Enig voordeel is dat ik vrij snel klaar ben op deze manier!

15 oktober

Maandag was het tijd om met een stapel post naar de boekhandel te tronen. Nee, niet naar het postkantoor, die hebben we niet meer. Sinds een jaar of wat moet je voor je postzaken bij de boekhandel of supermarkt zijn. Aangezien ik een ontzettende hekel heb aan die supermarkt en ik er nooit kom, is de keus snel gemaakt. Zoals je ziet, had ik een leuk stapeltje weg te brengen,

Pakketjes

16 oktober

Afgelopen week stond in het teken van opruimen en uitmesten. Zo was ook mijn make-up stash aan de beurt. Nu heb ik niet zo’n grote verzameling, mede omdat ik overzicht wil houden en dingen nooit meer gebruik als ik te veel heb, maar ook make-up heeft een houdbaarheidsdatum en dus ben ik er flink met de bezem doorheen gegaan, op zoek naar te oude rommel of dingen die ik eigenlijk nooit gebruikte. Deze hand vol swatches was daar het resultaat van.

Swatches op mijn hand

17 oktober

Ik heb een hekel aan koken en doe dat bijna nooit. Niet dat ik het niet kan, ik kan prima koken en heb het in de tijd dat ik samenwoonde bijna dagelijks gedaan, maar ik vind het gewoon niet leuk. Voor jezelf koken is nog minder leuk, omdat de huidige maatschappij nog steeds niet berekend is op singles en je bijna alles in te grote porties moet kopen.

Meestal heb ik de volgende dag geen zin meer om hetzelfde te eten en als ik het invries, gooi ik het uiteindelijk toch weg, omdat ik er dan weinig smaak meer aan vind zitten. Nu had ik wel zin in warm eten en lekkere aardappeltjes met mais en een tartaartje gemaakt.

Eten koken

19 oktober

Een stapel foto’s van vrijdag. Zoals je weet, kom ik regelmatig in Woudrichem. Op de fiets, met de pont, maar soms ga ik er ook wandelen. Ik wandel veel en graag, maar soms heb ik gewoon geen zin om weer in Gorkum te lopen. Ondanks dat ik de vesting van haver tot gort ken, is het toch weer even anders dan al die paadjes hier die ik al honderden keren gelopen heb.

Onderweg ook nog wat foto’s gemaakt. Daarna met Bas bij de Pannenkoekenbakker voor ons een pannenkoek besteld. Bas krijgt altijd een peuterpannenkoek zonder iets erop. Aangezien het blijkbaar de enige hond is die zoiets krijgt, herkennen ze hem tegenwoordig al. Grappig!

21 oktober

Vandaag had ik opeens zin in rode lipstick. Nadat ik vorige week bij Etos een felrode lipstick kocht uit de Kate Moss for Rimmel lijn, had ik die nog niet gedragen, dus vandaag was er een mooie dag voor. Nadat ik in een berichtje op Facebook zette dat ik met rode lipstick op m’n fietsrondje ging doen, werd er om een foto gevraagd, dus die maar gemaakt.

121021-ester

21 oktober

Mijn felrood gelakte nagels. En ja, dat is uniek. Niet dat ze rood zijn, wel dat ze gelakt zijn. Ik heb een hekel aan nagellak. Vergeleken met de sierlijke handjes en nageltjes van sommige dames ziet het er niet uit, maar ik vind nagellak af en toe wel leuk. Een andere reden waarom ik er een hekel aan heb, is omdat ik het door mijn slechte ogen lastig vind mooi aan te brengen en er binnen een uur al beschadigingen aan zitten.

Rode nagels