Ondanks dat ik gedacht had dat ik afgelopen week meer foto’s had gemaakt dan de weken ervoor, viel dat toch (alweer) een beetje tegen. Desondanks zitten er wel een aantal bij die ik zelf erg mooi vind, dus dat compenseert weer. :-) De afgelopen week heb Ik weer veel kilometers gefietst en gewandeld en ben naar het theater geweest!

21 oktober

Ondanks dat bij mij de week begint op maandag, nog twee foto’s van zondag. Nadat ik de WS ‘s morgens geschreven had, ben ik ‘s middags nog weggeweest en dat leverde onder meer deze foto’s op. Een klein klokje voor een vaas en een herfstboeket met prachtige kleuren,

22 oktober

Maandag ging ik met Bas wandelen in de griend in Sleeuwijk. Het resultaat heb je kunnen zien in deze blogpost. ‘s Avonds ging ik ook nog fietsen en onderweg maakte ik vanaf de dijk deze foto van een schitterende zonsondergang, alweer in Sleeuwijk.

23 oktober

Dinsdag ook lekker aan de wandel geweest, dit keer in eigen stad. Dat je daar fotogenieke plekjes tegen kunt komen, bewijzen onderstaande foto’s maar weer. Op de eerste een herfstblad op een paadje. De tweede foto vind ik zelf echt héél gaaf.

Ik heb hem expres bijna vanaf de grond genomen, waardoor de nadruk op de herfstblaadjes op het pad komt te liggen. Als ik een foto als deze zie, prijs ik me gelukkig dat dit plekje gewoon op twee minuten loopafstand van mijn huis is.

Met de derde foto is iets, deze is niet ver van de locatie van foto 2 genomen en ik kom daar vaak, maar soms heb je dat je achteraf denkt: “Het lijkt heel ergens anders!” Dat heb ik dus met deze foto, ik moet er steeds naar kijken en kan er niet over uit wát maakt dat de omgeving anders lijkt. Als laatste weer een foto van mijn rode nagels, voor iemand die een hekel aan nagellak heeft en het zelden of nooit draagt, vind ik dit toch wel gaaf staan!

25 oktober

Twee foto’s van donderdag. Op de eerste een stukje outfit. Ik had een felblauw rokje van H&M gecombineerd met een zwart shirt en een panty. Op de tweede foto mijn nieuwe voorraad broodjes en eierkoeken van de molen in Woudrichem, het paste maar net in m’n fietskoffertje!

27 oktober

Bij de woningbouw kon je kans maken op kaartjes voor de voorstelling Pop2Date van Popkoor 0183. Nou ben ik nooit eerder naar een koor wezen kijken, maar ik heb eigenlijk nooit uitjes, dus ik dacht, wie niet waagt, wie niet wint.

En warempel! Ik had twee kaartjes gewonnen! Het was gisteravond en ik ben er met een vriend heen geweest. Was gezellig en ook best leuk, dus prima avondbesteding! De tweede foto maakte ik tijdens de voorstelling, we zaten op de 2e rij.

Ik had zin om los te gaan op haar en make-up en er flink werk van te maken. Ik koos voor een mooi maar vrij eenvoudig zwart jurkje van H&M met kanten schouderstuk (stond ook in deze shoplog) met een tailleriem, gecombineerd met suède laarzen.

Qua make-up heb ik een heftige smokey eye gemaakt, met zwart, twee tinten paars en winged eyeliner. M’n haar heb ik bewerkt met de wafeltang, zomaar een paar plukjes, maar je ziet hoeveel volume het geeft. Ik gebruik overigens nooit het echte wafel-opzetstuk, maar alleen één om grove slagen mee te maken. Ik heb van mezelf veel slag, maar zoals het van nature valt vind ik niet mooi. Wanneer ik dus slag in m’n haar wil, doe ik het zo.

Heb jij nog wat leuks meegemaakt de afgelopen week?