Een kort bericht tussendoor waarin ik wil laten weten dat ik een aantal dagen niet kan bloggen. Vrijdag wilde m’n computer niet meer opstarten en bleek de harde schijf kapot. Dan heb je ook een computer van net drie maanden en met het soort schijf wat ‘niet kapot kan gaan’. Alles kan kapot, zo zie je maar weer. Maar wel balen!

Vervolgens naar Den Bosch geweest, waar er ter plekke een nieuwe schijf in is gemonteerd. Helaas was hiermee het probleem niet opgelost: Ik bleek vervolgens Windows niet te kunnen installeren, omdat ‘t oude systeem opgedeeld was in andere partities dan ‘t nieuwe. Vervolgens een duur telefoonnummer gebeld van MyCom Service Center en ze sturen maandag een cd op. Een licentie heb ik al. Dat betekent wel dat ik dinsdag of woensdag pas weer kan bloggen.

Het gebeurde natuurlijk vaker dat ik een paar dagen niet schreef, maar het ging de laatste tijd zo lekker en ik had ook al wat nieuwe ideetjes. De Weekly Snaps komt dus ook te vervallen. Ik bekijk, zodra ik m’n computer werkend heb, of ik die alsnog op dinsdag doe, of de zondag erna een dubbele. Ik heb dit tekstje overigens geschreven via de WordPress app, maar dat is vrij beperkt en je kunt ook weinig doen met opmaak en afbeeldingen.