Sinds een paar dagen heb ik StumbleUpon weer helemaal ontdekt en man, wat staan dáár leuke dingen op! Ook gelijk leuk voor jou, want om nu allemaal linkjes te delen die naar dezelfde site (hoe leuk ie ook is) verwijzen is ook zo wat. Kan ik beter gewoon neerzetten “Hier is de site, ga maar kijken”. De surfsessies via StumbleUpon zorgen dus voor wat meer afwisseling!

Is het een beker, is het een lamp?

Als je het over een designlamp hebt, daar valt dit zeker onder! Deze bijzondere lamp is in de vorm van een beker waar iets uit gegoten wordt. Het ‘gietsel’ is gelijk de voet van de lamp en daar komt het licht in. Heel lastig uit te leggen, je moet het echt zien.

50 Cute Puppies

Ik hou van honden, maar ik hou voorál van schattige, donzige, aandoenlijke en pluizige puppy’s. Hier de 50 liefste op een rij. Smeltfactor 100!

Creatieve zebrapaden

Waarom zou je over een saai zebrapad lopen als het ook zo kan?

barcode-zebrapad

Nutteloze informatie

Wist je dat een rat langer zonder water kan dan een kameel? Of dat Donald Duck in Finland geblokkeerd wordt, omdat ie geen broek aan heeft? Dat en meer nutteloze, maar grappige informatie die het vast goed op feestjes doet, kun je hier vinden.

Bijzondere foto’s

Een serie bijzondere foto’s waarin objecten met elkaar gecombineerd zijn waardoor het iets anders lijkt. Ook lastig om uit te leggen, gewoon zelf even kijken!

To-dolijst

Tot slot dit hilarische to-do lijstje. Dat met dat jaartal wil ik zelf ook weleens proberen.