Ik zat al even te azen op een nieuwe tag, want stiekem vind ik ze erg leuk om te doen, Ik hou van afwisseling en tussen de wekelijkse foto-updates en tips tegen verkoudheid door, is zoiets ook wel leuk. Dit keer een fashion tag!

Killer heels of Uggs?

Ik kan op zich wel op hakken lopen, maar hakken in de categorie killer heels zijn net iets te hoog gegrepen voor mij (letterlijk en figuurlijk dus). Sowieso loop ik veel en vaak en dan zijn hakken niet praktisch. Uggs (ik heb overigens geen echte), draag ik alleen in de winter.

Ik zie zelfs bij 30 graden nog wel eens meiden met Uggs rondlopen en dat begrijp ik dus écht niet. Je gaat toch ook niet met snowboots lopen als het niet sneeuwt. Mijn favoriete schoenen zijn een paar stoere boots, maar als ik dan toch moet kiezen worden het de Uggs…

Rokje of jurkje?

Sinds een jaar heb ik een aantal jurkjes in mijn kast hangen en durf ik ze ook te dragen. Ik had altijd het idee dat jurkjes mij niet stonden en kocht ze daarom niet. Ik ben nog steeds erg kritisch en vind ongeveer 90% van de jurkjes me nog voor geen meter staan, maar het gaat vooruit zullen we maar zeggen. Rokjes heb ik veel meer dan jurkjes en draag ik ook vaker, ik vind het leuk dat je met een rok verschillende outfits kunt maken, met een jurk wordt dat al lastiger.

Legging of panty?

I love leggings! Panty’s draag ik alleen als ik een rokje of een jurkje draag, leggings draag ik vaak onder een oversized trui of t-shirt, maar nooit onder een rokje omdat ik dat weer niet zo mooi vind staan. Ik heb leggings in alle soorten en matten, met printjes, aparte details, leatherlook, knalrood en dieppaars, name it. Die keuze is niet zo lastig dus!

Brede riem of dun riempje?

Ik ben niet zo van de riemen, maar vind het wel leuk om een jurkje te combineren met een brede tailleriem. Brede riemen vind ik sowieso mooier dan van die iele riempjes.

Rokje of broek?

Ik hou van rokjes en draag ze graag, maar meestal grijp ik toch naar een broek. Kan altijd en is gewoon lekker makkelijk.

Jasje of vest?

Ik ben echt het vestentype, al draag ik ze voornamelijk binnenshuis en zijn vesten niet iets wat ik aantrek als ik ergens heenga. Jasjes hou ik niet zo van, ik heb maar 2 jasjes waarvan 1 echt in de categorie ‘blazer’ valt en die draag ik niet heel vaak. Ik hou niet zo van dat zakelijke ervan. Qua vesten draag ik overigens voornamelijk hoodies.

Strepen of effen?

Dan maar strepen. Ik heb heel lang een hekel gehad aan alles wat basic is omdat ik het saai vond. Inmiddels heb ik wel wat meer basics, maar een printje of een streepje vind ik dan toch leuker. Overigens houd ik niet van smalle strepen, alleen items met brede strepen vind ik leuk.

Spijkerbroek of elastische gekleurde broek?

Ondanks dat ik er geen heb, zal ik toch kiezen voor de elastische gekleurde broek, ik heb namelijk een hekel aan spijkerbroeken. Omdat ik ze nooit mooi vind staan en het een drama is om een goed passende jeans voor een redelijke prijs te kopen.

Ik haat ze echt, ik heb wel verschillende spijkerbroeken, maar die draag ik uitsluitend als ik écht geen inspiratie voor een leuke outfit heb, ik voel me er ook nooit echt prettig in, net alsof ik in een oude joggingbroek loop.

Crèmekleurig of spierwit?

Crèmekleur vind ik 10 keer niks, ik vind het gauw wat naar tuttig neigen. Wit is ook niet bepaald één van mijn favoriete kleuren, maar spierwit staat me sowieso beter dan crèmekleurig. Ik heb overigens weinig heel lichte kleding. Ik heb wat witte t-shirts en een witte skinny die ik al 2 jaar niet gedragen heb, maar dan heb je ‘t wel gehad.

Veel kleur of één gekleurd item?

Ik ben geen liefhebber van al te veel kleur, dus is de keuze makkelijk gemaakt. Ik vind het inderdaad wel leuk om een outfit te combineren met één felgekleurd item, meestal is dat dan rood, omdat ik behalve rood geen enkele andere kleur mooi of leuk genoeg vind om aan te trekken. Roze houd ik al helemaal niet van. Outfits met veel kleur zijn voor mij echt een soort nachtmerrie, niet dat ik het niet durf te dragen, maar ik hou er gewoon écht niet van.

Gouden accessoires, zilver of alles door elkaar?

Zilver, ik heb een gruwelijke hekel aan alles wat ook maar in de buurt van goud- of bronskleurig komt en verafschuw het echt, waarom weet ik niet, maar ik vind het gewoon lelijk, altijd al gevonden. Mij maak je dus niet blij met een gouden kettinkje :-)