Ik ben onlangs begonnen met het schrijven van vaste intro’s voor alle terugkerende items, alleen is het even werk om ze allemaal te maken, aangezien ik meer vaste items heb dan ik dacht. 🙂 Ik ga je waarschuwen, de Weekly Snaps van deze week is officieel een dieptepunt met maar 10 foto’s, waarvan je er één zelfs al hebben gezien.

maandag 29 oktober

Deze grappige dekbedovertrek zag ik de folder van V&D, ik vond hem zo leuk! Op de tweede foto zie je mij, ik kon weer eens niet slapen en ga dan soms uit verveling foto’s maken. Van m’n wekker, het knuffelbeestje wat aan de lamp hangt en van mezelf. Deze vind ik best nog leuk ook.

dinsdag 30 oktober

Dinsdag moest ik met Bas naar de dierenarts in Zuilichem voor z’n injectie. Omdat dit dichter bij m’n moeder ligt dan bij Gorkum, ben ik vervolgens nog bij m’n moeder op visite geweest. Deze foto van een mooie avondlucht maakte ik vanuit haar auto.

121030-lucht

woensdag 31 oktober

Woensdag was een heerlijke dag, dus ben ik een eind gaan wandelen met Bas (in totaal 8 km) en zijn we ook weer eens bij de kinderboerderij geweest. Op de terugweg kwamen we de mooie Audi tegen, ik vraag me nog steeds af welk model het is, ik gok een A5.

Na de wandeling ging ik met de fiets nogmaals die kant op, ik moest mijn winterjas ophalen bij de stomerij achter het Piazza Center en ben gelijk het winkelcentrum in gedoken, omdat ik onder andere bij Dixons moest zijn. Daar kocht ik de nieuwe Apple EarPods. Ondanks de belofte dat ze in alle oren blijven zitten, natuurlijk niet bij mij, dus heb ik de beugeltjes eraan gemaakt.

Vlak naast Dixons zit Shoeby, waar ik deze lederlook legging spotte. Gepast en goed bevonden. Eenmaal bij de kassa was hij niet alleen 25% afgeprijsd, maar bleek hij in kindermaat 176 te zijn.

vrijdag 2 november

Vrijdag was het tijd om af te reizen naar Woudrichem. Nu het weer minder wordt, worden mijn fietsrondjes korter en minder frequent. Maar er lag een bestelling voor me klaar bij de molen en ik moest dus wel. Aangezien fietsen niks kost en de pont wel, was de keuze snel gemaakt. Het waaide flink hard en had ik keel- en oorpijn. Geen pretje, maar het is gelukt. Grappig is dat deze foto toevallig bijna dezelfde is als de sepia variant in deze blogpost.

121102-woudrichem

zaterdag 3 november

ik zit blijkbaar weer in een ik-interesseer-me-weer-voor-mijn-nagels periode want wéér gelakt! De reden dat ik dat niet vaak doe, kun je gelijk zien: Ik kan het niet super netjes en eigenlijk vind ik dat mijn handen en nagels ook niet echt mooi zijn. Desondanks vind ik het momenteel wel leuk, voor zolang als het duurt.

121103-nagels