Afgelopen week is razendsnel voorbij gegaan! Voor ik het wist, was het donderdag en dan is het bijna weekend. Inmiddels is het zondag vroeg in de avond en over een uurtje of wat is deze week alweer ten einde. Ook dit keer weer niet al te veel foto’s. Ik heb meer tijd doorgebracht achter de computer dan elders en mede door het herfstige weer, ben ik ook weinig buiten geweest.

Mijn aandacht werd opgeslokt door het optimaliseren van m’n site, dingen aanpassen en oude blogposts archiveren. Later heb ik ook de nodige uren doorgebracht met het doorspitten van internet voor informatie voor een project waar ik momenteel mee bezig ben Meer daarover kun je als het goed is binnenkort ook hier lezen. Nu verder met de foto’s van afgelopen week.

5 november

Vorige week ben ik m’n jas bij de stomerij op wezen halen en het bonnetje lag dagen later nog op tafel. Het viel me toen pas op wat een grappige naam die stomerij heeft. Daarnaast een foto van mijn inklapbare mini-fotostudio, die ik gebruikte voor de New & Favorite blogpost.

6 november

De foto van de stadswal maakte ik ‘s morgens tijdens een wandeling. Later sloeg het weer om en bleef het regenen. Uitgerekend moest ik ‘s avonds op de fiets naar het gemeentehuis voor een vergadering. Gelukkig was ik wel zo slim geweest om m’n regenjas aan te trekken!

9 november

Ik ging met Sander pannenkoeken eten voor z’n verjaardag. Onderweg naar de pont, maakte ik de eerste twee foto’s. De avondlucht was zo mooi! De foto links is het resultaat van de onlangs gekapte bop de landtong tegenover de vesting, waar altijd een rij sierlijke populieren stond,

11 november

Tot slot een foto van Molly. Deze week stonden er dieren-dekens in de Kruidvat folder en fleeceplaids en oude handdoeken verslijten de beesten bij het leven. Dit keer voor een zwarte gekozen en Molly vindt hem zo te zien heerlijk. Normaal ligt ze hier bijna nooit, maar ze is de hele middag al niet van het zachte dekentje te krijgen!

121111-molly