In mijn website-statistieken komt het thema Facebook omslagfoto regelmatig terug. De laatste tijd is dat aangevuld met ‘kerst’ en is het dus wel duidelijk dat mensen leuke kerst-afbeeldingen zoeken om als omslagfoto’s voor hun Facebookprofiel te gebruiken. Om die mensen een handje te helpen, heb ik er een aantal voor je bij elkaar verzameld!

Persoonlijk vind ik het juist leuk om zelf iets te maken, met een zelfgemaakte foto of graphic. Maar uiteraard heeft niet iedereen evenveel tijd en is ook niet iedereen even creatief, dus dan is het erg prettig als er plekken zijn waar je die dingen gewoon kunt downloaden! Klik op de afzonderlijke afbeeldingen om ze te downloaden.


Zo, je kunt vooruit! Voordat ik nog een uur bezig ben met Google omspitten voor omslagfoto’s: het is ook heel makkelijk om zelf kerstcovers te zoeken om je Facebookpagina mee op te fleuren. Klik maar eens op deze link! Op de meeste sites waar je terecht komt, kun je nog veel meer kerst-covers bekijken en downloaden. Er zitten echt hele mooie tussen!

Fijne kerstdagen alvast!