Sinds m’n shimmer powder van Essence op is, ben ik op zoek naar een nieuwe highlighter. Ik heb verschillende in vloeibare vorm, maar vind poeder eigenlijk het fijnst werken. Onlangs kocht ik de Face Contour Kit van Sleek, waar ook een prima highlighter in zit, maar toen ik deze prachtige highlighter van Sephora op een blog tegenkwam, wilde ik die hebben!

M’n eerste Sephora-product! Ik koop niet snel make-up van dure merken, omdat ik dat zonde van m’n geld vind. Ik vind make-up best leuk en ben blij dat ik na jaren zover ben dat ik met m’n 5% zicht mooie oog looks kan maken, maar ben verder praktisch ingesteld. Ik koop make-up waar het voor bedoeld is en laat me niet snel verleiden door een mooi uiterlijk van een product.

Mijn Sephora highlighter heb ik via eBay gekocht. Bijna iedereen weet dat je daar terecht kunt om goedkoop items te scoren, maar er zijn ook diverse merkproducten te vinden, waaronder dus deze highlighter. Ik heb er iets meer dan € 10 voor betaald, inclusief verzenden vanuit Amerika. In de winkel schijnt ie € 15 te kosten!

Het pakje werd al snel bezorgd, binnen een week al! De highlighter ziet er erg mooi uit. In een strak vormgegeven doosje en met een patroontje in de poeder. Ik kon me amper bedwingen om ‘m niet gelijk te gaan gebruiken, maar moest er eerst nog foto’s van maken!

Inmiddels heb ik ‘m gisteravond voor het eerst gebruikt en wauw, wat is ie mooi! Mijn oude shimmer powder kan daar met geen mogelijkheid tegenop en zelfs de highlighter in het Face Contour kitje, steekt bleekjes af bij deze. Hij is wel goed zichtbaar overigens, dus als je van een meer subtiele highlighter houdt, is dit niet echt iets voor jou.

Wat ik zelf vaak doe als m’n highlighter te heftig is aangebracht, is er met een kwast met een héél klein beetje gezichtspoeder overheen gaan. Weet niet of dat een vaker gebruikte techniek is, voor mij werkt het in elk geval.

Ik ben erg blij met m’n nieuwe product en hoop dat ie lang mee gaat! Ik heb overigens geprobeerd swatches te maken, maar geloof niet dat ik daar goed in ben, je zult het dus moeten doen met foto’s van de highlighter zelf.

Sephora highlighter ‘Rose’

Heb jij ook producten van Sephora?