Het wekelijkse zondagse item is dit keer aan de late kant, omdat ik de hele dag bezig ben geweest met ontwerpen van een kerstkaart. Dat was een issue waar ik al weken tegenaan zat te hikken en ik kreeg niets bedacht. Als ik dan op een gegeven moment wél een idee heb, weet ik uit ervaring dat ik gelijk aan de slag moet.

3 december

Als eerste een schattige foto van Bas. Deze is ‘s avonds genomen en ik vind de blauwe gloed in combinatie met de schaduw een mooi effect. Verder valt er niet veel over te vertellen, behalve dan dat Bas zo braaf bleef zitten. Ik had al eerder een soortgelijke foto willen maken, maar toen ging ie net liggen. Gelukkig voor mij dat er later dus nog een kans kwam.

Bas op bed

4 december

Afgelopen week werd ‘t koud en dan zijn handschoenen van essentieel belang. Ik heb er tig, maar de meeste zijn niet erg dik. Als het vriest, trek ik mijn motorhandschoenen aan, maar die zijn nogal onhandig. Deze wollen handschoenen met voering spotte ik op Wehkamp en ondanks dat ik het normaal niet op gebreide handschoenen heb, zijn deze écht warm en ook lekker dik. Nog geen koude handen gehad!

Warme handschoenen

5 december

Waar veel mensen woensdag Sinterklaas vierden, hadden wij dat zaterdag al gedaan. Woensdag heb ik weinig bijzonders gedaan. Op de eerste foto een etalage bij een reisbureau en daarnaast mijn Instagram-boekje.

Nadat ik er voor oma één had laten maken, vond ik het zo gaaf dat ik er zelf ook één wilde. Vervolgens een foto van onderzetters in de V&D folder. Zou ‘t zelf niet zo snel gebruiken, maar grappig is ‘t wel. Tot slot Molly die naar mijn beeldscherm kijkt.

6 december

Vervolgens drie foto’s die ik gemaakt heb tijdens een wandeling met Bas. De eerste sneeuw was net gevallen en omdat het sowieso een mooie heldere dag was, ben ik met Bas gaan wandelen. Als eerste Bas met z’n trui aan in de sneeuw, daarnaast gewoon een mooi plaatje met sneeuw en bomen en als laatste een paar takken met de laatste blaadjes er nog aan.

7 december

Vrijdag was het nog steeds wit buiten en ben ik weer lekker wezen wandelen met Bas. Foto’s 2 tot en met 4 heb ik tijdens deze wandeling gemaakt. Op foto 2 een grappige sneeuwpop die ik op de terugweg naar huis tegenkwam, daarnaast een smal straatje met besneeuwde bomen en dan een foto die ik zelf erg mooi vind, gemaakt op de stadswal.

Op de eerste foto zat Bas op schoot, terwijl ik onder m’n deken zat te genieten van kaarslicht en een goed boek, hij kijkt zo lief! De laatste is een soort outfitfoto. Ik heb pas een knalblauwe trui gekocht en ondanks dat ik normaal niet van blauw houd, vind ik dat hele felle blauw wel mooi, het staat me ook goed. Ik combineerde hem met een lang zwart hemdje, één van mijn ‘leren’ broeken en stevige laarzen.

8 december

Tot slot twee foto’s van gisteren. Aangezien ik gisteravond al een blogpost heb geschreven met foto’s van de griend, die ik overigens allemaal met m’n iPhone maakte, ga ik die niet nog eens plaatsen.

Allereerst het jachthaventje in Sleeuwijk, deze maakte ik vanaf de pont. Ik vind het patroon in het water zo mooi door de golven. Daarnaast een foto die ik op de terugweg maakte op de dijk, ook in Sleeuwijk. Als je goed kijkt, zie je dat er rechts kinderen van de dijk aan het sleeën zijn. Van vandaag heb ik geen foto’s, omdat ik nauwelijks buiten ben geweest.