Ik doe niet aan kerst en Sinterklaas hebben we al gevierd, maar niets weerhoudt me ervan om een wishlist te publiceren. :-) Ik heb in mijn favorieten een kopje ‘wishlist’, waar ik alles in zet wat ik graag wil hebben. Sommige dingen koop ik nooit, andere bestel ik dan een paar maanden later alsnog. Onderstaand een collage met de items die momenteel op mijn wishlist staan:

Niet heel veel items, maar zo hebberig ben ik nu ook weer niet. :-) Mijn wishlist stond niet zo heel vol dit keer, dus dat vind ik altijd wel zo prettig. Het leren jasje en spikes armbandje zijn van New Look. Dat jasje ga ik waarschijnlijk wel kopen binnenkort. Het is afgeprijsd en echt leer en voor een jasje van echt leer behoorlijk goedkoop. Ik wil al lang een echt leren bikerjack en dit is mijn kans.

Een tasje als dit heb ik, maar die is kapot. Ik heb studs over de stukken die het meest kapot zijn gezet, maar hij is aan vervanging toe. Ik ben al sinds de zomer op zoek naar een nieuwe tas, maar ik vind niets leuk of ze zijn allemaal te groot en ik wil eigenlijk gewoon weer iets met ritsjes.

Het tasje van de foto is van één of ander merk en kost € 150, daar ga ik dus niet aan beginnen, maar aangezien hij lijkt op mijn huidige tasje en ik zoiets weer wil, heb ik voor die foto gekozen.

Dan een gave jurk van H&M. Ik had deze besteld, maar ik moet ‘m een maat groter hebben. Hij past prima, maar het onderjurkje is veel te kort en op de borst is hij ook net iets te strak. Ik heb geen idee of een maat groter ook gelijk langer is, sowieso staat hij momenteel op uitverkocht dus ik hoop dat ik er nog aan kan komen, hij stond me namelijk wel goed en ik vind ‘m zo gaaf!

Verder een zwarte sjaal met kruisjes van C&A. Die kwam ik tegen via Facebook, maar hij was steeds uitverkocht. Nu stond ie op voorradig en heb ik m’n slag geslagen. Inmiddels staat hij weer op uitverkocht, dus er was denk ik nog maar één exemplaar en die is nu dus mooi onderweg naar mij!

Tot slot een tas van s.Oliver die V&D verkoopt. Ik kwam deze maanden geleden tegen bij V&D in Dordrecht en was gelijk verliefd. Hij is niet van echt leer, maar wel erg mooi. Lekker ruim en met een brede stoffen schouderband.

Ik vind ‘m echt geweldig, maar hij kost € 40 en dat vind ik te veel. Als ik nu helemaal geen tas meer had. Toch heb ik hem in mijn wishlist gezet en daar staat hij maanden later nog steeds. Wie weet wordt ie nog wel een keer afgeprijsd, dan sla ik m’n slag. In de V&D hier in Gorkum hebben ze hem niet, en misschien is dat maar goed ook!

Wat staat er op jouw wishlist?