Het is weer eens de hoogste tijd voor een nieuwe YouTube Finds op m’n blog! Dit keer een overzichtje met een aantal random video’s die ik in de loop der tijd heb gevonden op internet en graag op mijn blog met je wil delen. Veel kijkplezier gewenst!

Ideaal voor mensen die wat moeite hebben om uit bed te komen. Denk dat je wel even zoet bent voordat je zo’n systeem in elkaar gezet en werkend hebt… Daar moet je wel een beetje een Willie Wortel voor zijn denk ik zo…

Super originele bierreclame!

Of het een gat in de markt is vraag ik me af, maar mag ik u presenteren: de braille-burger!

Dit filmpje heet ‘The joy of books’ en het is dan ook echt een joy om naar te kijken. Zó leuk gemaakt!

Gewoon een heel lief en ontroerend filmpje. Free hugs in Italië. Kan ik naar blijven kijken.

Dit soort typografie-animaties vind ik geweldig om te zien!

Dit is wel héél hi-tech, hebben we over 30 jaar allemaal zulke gadgets in huis?

Iemand heeft dezelfde plek een jaar lang gefilmd en dat in een video van 40 seconden gemonteerd. Bijzonder om te zien hoe de natuur verandert. Je weet dat het gebeurt, maar op deze manier zie je dat pas echt goed!